Dml1234 Seed- morelini bozmak istemem ama özel hastane olarak değilde orayı devlet hastanesi gibi gör. Çünkü farkı yok malesef.
nimesay94 Seed- ben Bağcılar Şafak da doğum yaptım bebeğim yoğun bakıma Güngören’e sevk edilmişti yoğun bakım doktorları çok süper de kadın doğumu bilemiyorum canım
Seed- mamaacita doktorum başka hastaneden gelecek yoğun bakımı güzel olduğu için Birde eşi o hastanede yenidoğan doktoru olduğundan orayı tercih ett
Dml1234 Seed- açıkcası temiz değil. Ve kim dogum yaptıysa asla memnun olmuyolar. Ziyaretçi konusunu tam bilemiyorum
nimesay94 Seed- bebeğim oradaki yoğun bakım doktorları sayesinde toparladı . Yoğun bakım doktoru akan bey çok iyi bi doktor
Seed- nimesay94 bunu duymak içimi çok rahatlattı Akan beyin eşi benim doktorum doğumumu o yaptıracak ama Akan bey i hiç tanımıyordum çok sağolun çok içim rahatladı
nimesay94 Seed- yaa akan beyin eşi kadın doğum doktorumu ne güzel hiç içinde şüphe kalmasın çok süper bi doktor 😌
Seed- nimesay94 Evet evet ama başka bi hastanede ama irtibatlılar. çok şükür sizin yorumunuzdan sonra baya rahatladım. Çok teşekkür ederim 🙏