Nur_50 Kızlar 14+6 haftalığız oğlumla tek başımayım çok sıkıldım eşim görevde😃ne yapıyorsun nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor?
Hizligonzales Nur_50 Berbat geciyor artık agirlastim sicaklar bi yandan agrilar sancilar bi yandan 23aylik bi oglum var o durmuyor bi yandan enfeksiyon geciriyorum o ayrica bi yandan🤣🤦🏻 cildirmak uzereyim hayirlisiyla vakti zamani gelince çıksaydı su kızçem bi
Novamomy Nur_50 benimde eşim görevde son 10 gün kaldı gelmesine 35+3 üm az kaldı inşallah zor geçiyo ama tek bebekler iyi olsunda bu arada Kayseri’den yazıyorum ☺️
ZumrasMom_ Nur_50 28+2 olduk. Eşim yanımda ama rahatsız gözüne kaynak kaçtığı için uyuyor. Bende bir yamdan canım sıkılıyor bo yandan da uyumaya çalışıyorum olmuyor. Artık geceleri uyutmuyor ağrım çok oluyor geceleri
nefessmommm Nur_50 31+5 bugün nstde sancım çıktı yatış yapıldı ciğer geliştirici hap serum yatıyorum biraz korktum ama şükür şimdi daha iyiyim dualarınıza talibim
Lavenderandblue Haftadayım. 1.5 aydır kaynanamdayım. Evimi çok özledim. Evime gideceğim inşallah. Duvarlarını filam öpcem