Mrverkt06 Merhaba nişanınız geldikten ne zaman sonra doğumunuz oldu ? Benim bugün nişanım geldi ama ağrım falan da yok karnımda hafif ağrılar oluyor belim ağrıyor zaten o hep vardı
Hizligonzales Mrverkt06 sabah nisanim geldi aksamina dogumum olmustu sancim yoktu ama 4cm acilmam vardı.
Dilruba2121 Mrverkt06 cumartesi geldi nişanım. Hâlâ başka belirti yok. Pazartesi günü yatışım yapılacak çünkü bebeğin suyu az. Zaten o gün 39+3 oluyorum.
Mrverkt06 Hizligonzales şuan belim aşırı ağrıyor öyle böyle değil. Karnım da ağrıyor nasıl bi sancı onu da bilmiyoruz ki
1prensesannesi_ Mrverkt06 hm benim o zaman daha iki haftam var merak ediyorum nişan geldiğini benim bebisde kız ☺️🤗
Tugrann-annesi0404 1prensesannesi_ canım belli olmaz benim 40+2 de gelmişti herkes aynı değil. Şu an 37 oldum bakalım bunda ne zaman gelecek
Mrverkt06 1prensesannesi_ valla normal doğum çok çok zor bacım Allah herkesin yardımcısı olsun. Resmen sezeryan olanın aklı vardır dedim bugün
1prensesannesi_ Mrverkt06 valla ya gerçekten çok zor normal doğum ne zaman geleceğini bilmiyorsun ağrım var ama sıklasmiyor sürekli ağrılı yatıyorum turp gibi kalkıyorum bu arada senin gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başıma bı an önce 😍☺️🥴🥴🤲🏻🤲🏻
Mrverkt06 1prensesannesi_ valla ağrısı sancısı ve doğum anı ıkınmak çocuğu çıkarmak dikişi hepsi ağrı dert ama çocuğu görünce bitiyor hepsi. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😘
Mrverkt06 Youngmotherr hakkında hayırlısı inşallah sağ salim ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin Allahım 🙏🏼