Kubra6141 Rabbime şükürler olsun bugün öğlen doğurdum rabbim doğum yapacak olanlara yardım etsin bir avazda kurtulmalarını kucaklarına almayı nasip etsinnn🥹🥹🥹❤️❤️❤️
yeninesilanne-99 Ya Allah uzun ömürler versin inşallah 😍 normal doğum mu yaptınız? Nasıl geçti doğumunuz 🤗
Kubra6141 yeninesilanne-99 Allah razı olsun Evet normal doğum oldu Kontrol için gelmiştik 39.haftamdı bugün Hiç sancım yoktu bebeğin ultrasonuna baktı doktorum ebede kilosu ideal başı kanalda dedi doktorda yatışını verelim dedi suni sancıyla aldım ama doğuma girer girmez kucağıma aldım şükürler olsun ki doğurdum 😅🫠
Kubra6141 byzcyln01 39.haftamda Hiç sancım yoktu kontrol için geldim suni aldım zaten bir iki saate doğurdum 🥹
Mc5814 Kubra6141 suni sancı dedikleri kadar kötümü benim kendi sancılarım var ama bir gün varsa diğer gün yok bide açılmam ilerlemiyo bu yüzden bende suni sancı istemeyi düşünüyorum ama çokta korkuyorum 🥲
Ayezhanim Kubra6141 maşallah canım darısı bana insllah ikinci doğumum ilkinde kötü tecrübem var suni ile ilgili bakalım 😐
Ozlm-01 Suni sancı cokmu zorluyor iki saatte cok zorlandınızmı.buarada tebrık ederım saglıkla büyütün ilk bebişmiydi
Kubra6141 Ozlm-01 ikinci kızım Allah razı olsun yok iki saat tabi biraz ceremesini çektim ama sonrasında güzel birsekilde geldi
Kubra6141 Mc5814 aynı şekilde acayip korkuyordum kendi sancimla doğururum diyordum ama inan hepsi doğuma girene kadar kendinizi korkutmayin inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucaginiza sizde 🥹🥹