defnezumram Anonimmss valla son 5 haftam inşallah daha fazla almam da bi an evvel sağ sağlim kavuşuruz
Nuryg Bende 63 ten 69 a çıktım 6 kilo almışım 21+5 teyim doktor çok almışsın dedi biraz üzüldüm açıkçası
mervkoca Haftamdayım kilo almadım ama göbeğim davul gibi şişti ya 🥲 sanki 4-5 aylık gibiyim tuhaf duygular içindeyim 🥺
ZeynepBeyza2020 mervkoca ya bende öyleyim niye acaba 17 haftalığım kilo da almamışım 1 kilo vermişim hatta ama göbeğim sanki 6 7 aylık gibi
EvrimAnac mervkoca Bende 17.haftanın içindeyim bu dönemlerde mide sıvısı vs ödem yaptığı için vücut şişkinliğe sebep veriyor dediğiniz gibi 4 aylık hamileyim ama 6,7 ay gibi oluyor bazen karnım
Minnakanne46 mervkoca arada bazen bende öyle oluyorum ama geçiyor ödem galiba yoksa bende 10 haftalığım😂🙈
Ztopki Nuride1997 20+4 aldığım kilo 0 hiç bir gebeliğim de kilo almadım bunda alırım diye düşündüm ama veriyorum aksine ☺️
ysmnn112 Tugcegurdal_ ayy maşallah ne güzel ben 18 haftalığım 11 kilo aldım yaaa 58dim şu an 69. Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲
Bhan93 İlk gebeliğimde 55 ile hamile kalmış, 95 ile doğum yapmıştım. 🤔 Tam 40 kilo almıştım🫠 Bu ikinci gebeliğim 60 ile hamile kaldım. 18.haftam henüz kilo almadım 😁
Halilesma Bhan93 ay rekoru kendimde sanıyordum ilk gebeligimde 56 ile başlayıp 76 ile doğurmuştum şuan iki haftalık hamileyim bakalım umarım korktuğum gibi olmaz 🥲