Minnakanne46 mervkoca arada bazen bende öyle oluyorum ama geçiyor ödem galiba yoksa bende 10 haftalığım😂🙈
Kurabiye-Annesi2 Nuride1997 22+2 hiç kilo almadım aksine ilk hamile oldugum zamandan dahada kilo verdim ama bebegimin gelişimi güzel♥️
Sbry98 Humeyraa12 aksine bebek için herşeyi yemeye çalışıyorum dikkat ettiğim birşey yok bebek haftasına göre uyumlu cok şükür ama benim kilom sabit kalıyor hiç değişmiyor 🙂
mucizem5bebek Nuride1997 Ben gebeliğimin ilk haftalarında 69 kiloydum 12 haftalık gebeyim 10 haftalıkken 65 e düştüm şimdi 66 kiloyum
Nuride1997 mucizem5bebek bendede oyleydi 17 haftaya kadar ayni gidiyordu Ilk baslarda bulanti falan oluyodu diye zayiflamisdim. Simdi 10 kq almiwim 26 haftayim(
Derin-derya09 Bir hızlı kilo alan tek benim herhalde 12 haftaligim 4 kilo aldım ya ama karnım falan çok şiş, dikkat de ediyorum aslında
Humeyraa12 Ezgikrdy ne tip korseler aldınız sadece bele bağlanan mı yoksa bacaklarla beraber giyilenden mi
Ezgikrdy Humeyraa12 dogum sonrasi lohusa korse basen gobek ve kalcayida kaplayan bide bel icin cit citli takilanlardan aldim