Gebes66 İlk hamilelikte tam tamına 33 kilo aldım bunda almak istemiyorum nasıl başardınız kızlar az taktik verin😅
zumrasmom1 Gebes66 98 le hamile kaldım 99 oldum. Sonra bulantı kusma üç ayda 7 kg verdim 92 oldum. Şimdi 6 aylık olduk yine 98 kiloyum. Benim sırrım tamsmen bulantı kusmaydi 😂
Yagmure Gebes66 6 ay aç gezdim mide bulantısından 🥲 9. Ayıma giriyorum hala eski yediğimin yarısını anca yiyorum desem yeridir 🤦🏼♀️ Yediğim azcık şeyde bebeye gidiyor sanırım
2Mom2 Gebes66 ilk hamileliğimde 20 kilo aldım şimdikinde 10 kilo alarak doğuma giriyorum çok hareketli olmama bağlıyorum bende bir de tatlı isteği yok hiç içimde
defnezumram Gebes66 kahvaltı akşam yemeği dışında öğünüm yok çok hareketliyim evde de ama yinede 17 kilo aldım 33+3teyim bende anlamadm neden böyle olduğunu
Gebes66 zumrasmom1 ben ilkinde sürekli yedim şiştim bunda okadar iştah yok ama yinede az almak istiyorum
ladyax Gebes66 7 aylığım 2 kilo aldım ilk 4 ay kusmaktan yiyemedim doğru düzgün 2 kiloyu da 6. Aya kadar aldım şimdi de bebek mideme baslı yaptığı için hemen doyuyorum kısmıyorum hiçbir yediğimden ama hamile değilken nasıl yiyorsam şu an da öyle yiyorum
gurbetcianne97 Gebes66 ilk hamileliğimde 30 kiloya yakın aldım şuanki hamileliğimde 21 haftalığım -5 kilodayım diyetisyen desteğiyle ilerleyip ona göre besleniyorum kesinlikle tavsiye ederim 🌸 ama muhakkak gebeler konusunda uzmanlaşmış biri olmalı
EmineTarik Gebes66 ikiz gebeyim 30 haftada 3 kilo aldık dün gittim bebekler 1 buçuk kilo olmuş yani o 3 kilo da bebekler 😅 gebelik şekeri çıktı diyetle geçti hep zaman hamur işi yasak şeker yasak kilo almak ne mümkün 😔
Nazlimom Gebes66 hamileyken 5 kilo aldım gebelik şekerim vardı diyet insülin vuruyordum ama şeker cıkmadan öncede çok yemezdim yani bünyeyle alakalı bence 😅
Hazal-karatepe Gebes66 95 kilo ile hamile kaldım kusmayla 89 a düştüm şuan diyet ile 90 a sabitledim bacım 30 haftalık oldum hala 90 ım ne iniyorum ne çıkıyorum😂