SevvaallEr Bugün komtrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür, ama kg sanırım biraz fazla yani doktor normal dedi 650 gr olmuşuz bu hafta normal doğum düşünüyorum bu beni etkilermi ilerleyen haftalarda kg cok fazlamı sizce bu haftalarda ya🫠
Churcill SevvaallEr sürekli kilo alarak devam etmeyebilir daha anca yolun yarısı 🙂 bazen az alır bazen çok. Doktor normal dediyse zaten normal aralıktadır 23. haftada illa şu kadar olacak diye bişey yok ki
zumrasmom1 SevvaallEr normla normal 22 haftada 420 gramdi doktor bundan sonra hızlı kilo alır herşey yolunda dedi
Aysee1123 SevvaallEr Gayet normal. 21+3 te 450 gramdık biz, 26 ya doğruda 850 gramdık. Yani sizin 23 te 650 gram olmanızdan daha normal birşey olamaz bu durumda bana göre 👍😂
Minikannesi00 SevvaallEr bizde 23+5 te 640 gramdık . Bence normal kilo . Zaten önde gidecekse bu haftadan sonraki muayenede fazla çıkmaya başlıyor . İlk bebeğim öyle olmuştu 27. Haftada öne geçmeye başlamıştı
Nurmert Aysee1123 bizimde 21+1 de 425 gramdı sanırım artık daha hızlı bir kilo artışı oluyor☺️ birde sanırım o internette vs yazanlar hep alt sınır gibi geliyor bana hiç o değerleri tutmuyor çünkü benim doktorumda normal demişti kilosunu
dilay_06 SevvaallEr kilo falan genetik istersen kilo aldırmak için kendini yırt ister kilo almasın diye uğraş çok az bir şey fark eder
Merimii 24 haftanın ortasında 850 gramdı bebeğim bana normal geldi dedikleri gibi hep aynı hızla kilo almıyorlar 28 haftada 1360 gramdı bebeğim aylık 300 gram civarı almış yani hesaplayınca aslında doğuma kadar 3 kilo olabilmesi için böyle gitmesi gerek canım
Sinem_45 SevvaallEr Benimde 23üncü haftada 640 gram gibi birşeydi ama doktorum fazla olduğunu söylememiştim gayet normal demişti şuan 28inci haftaların haftaya kontrole gidicem yine bakalım şimdi kaç kg olmuş bizim hanimefendi 🙈
SevvaallEr Ayy valla varya rahatladı gorunce🫠 tabıkı once saglıklı olması kucuk kalmıs cok kalmıs kılosu hiç problem degil bende 2500 dogmusum mesela eşim 3600 falan kaynanam oyle işledi ki sagolsu soyle zordu dogurmak boyle zordu dogurmak dıye kg fazla dıye dıye ıster ıstemez acaba dedım bugun sureklı 😂