merimeroo 17 Haftalık hamileyim, kontrolde beyinde koroid pleksus kisti görüldü ve perinatoloji’ ye yönlendirildim. Bu durumu yaşayan var mı ?
Buhara merimeroo bende de çıktı kendinizi üzmeyin ikili testiniz nasıldı? Destekleyen başka olgular yoksa geçiyormuş benimde 18de dediler 31de yok oldu
Buhara merimeroo bende de çıktı kendinizi üzmeyin ikili testiniz nasıldı? Destekleyen başka olgular yoksa geçiyormuş benimde 18de dediler 31de yok oldu
Busy merimeroo eşlik eden ekstra bi bulgu yoksa problem görmüyor doktorlar. Bizim de vardı 1 ay sonra geçti. Sağlıkla doğdu bebeğim
merimeroo Buhara ikili test sonucunda bi olumsuzluk görülmedi. Bugün kist denilince ister istemez etkilendim.
Buhara merimeroo bakın şöyl söyleyim bir aydan fazla kanama yüzünden hastanede yattım çıktığım gün bu kisti öğrendim yok oldu rahatladım diyemeden şimdi tansiyon çıktı bugün hastaneye yattım Rabbim sınıyor bazen bir kelebeğin kanatların güçlenmesi için azimle kozasını parçalaması lazım vardır Bundada bir hayır üzülüp kendinizi ve bebeğinizi olumsuz etkilemeyin
Oznuroznuro Aynı durum bendede var 17 haftada öğrendim perinotoloji uzmanı 23 haftada birdaha gel dedi inslqlah geçer