Beyza55- Kızlar 32+2 deyim doğuma hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum karnım büyüdüğü için sürekli beden temizliği yapamıyorum bu süreci nasıl kontrol ettiniz? Kusura bakmayın ilk hamileliğim bilmediğim için soruyorum
Yazmelegi_ Beyza55- ağda yasaktı o yüzden bende ayna vs ile alamadığım için mecbur her hafta eşim alıyordu başka çarem yoktu
CemrePektas Beyza55- bir riskin yoksa 3 haftada 1 ağdaya gidebilirsin. Hem tertemiz hem uzun süre gidiyor
Balbebek012 Beyza55- ağda yaptırıyordum ben 1buçuk ay idare ediyordu beni şimdi doğumum yakın bugün yine ağda yaptırdım kafam rahat
bdenerigokce Beyza55- çok uzun olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum ben, arkadaşım ameliyat hemşiresi hep var sorun etmiyorlar artık alıştık diyor🤷♀️ hatta hele erkeklerin diyor, biz o kadar uzatmıyoruz zaten
Yazmelegi_ Beyza55- valla 38+3 te girecektim 38+1de aniden alındım sezeryana bir gun önce de temizlenmistm
defnezumram Beyza55- valla canım ben 28. Haftada ağda yaptırdım 33teyim şu an bugünde yaptırdım ortalama 38de doğar diye düşünüyorum o yüzden 37de de yaptırcam nasip olursa tabi bende kendim hallediyordum ama 6. Aydan sonra baktm olmuyor bıraktım
defnezumram Beyza55- ben ayna karşısında alıyordum resmen eziyetti valla zaten çok tüylüde değilim 5 dakikada hallediyor kuaför işimi