Kızlar merhaba bundan tam 11 gün önce balkonda otururken 22:34 de bir anda altıma kaçırdım zannettim üstümü değiştirdim ama farkettim ki sürekli olarak alttan su kaçırıyorum direk doktorumu aradım hastaneye muayeneye gelmemi söyledi . 39+2 haftalık hamileydim . Hastaneye giderken hala suyum geliyordu yanlız hiç bir sancım filan yok . Hastaneye gittiğimizde ebeler alttan muayene ettiler ebe elini sokar sokmaz suyum daha çok geldi . Ama açılmam 1.5 cm di . Yatış verdiler enfeksiyon riskine karşılık o gece yatışım yapıldı ve başladık beklemeye . Satte 1 nst ye bağlanıyordum ama gelen giden hiç birşey yok . Sabah olduğunda doktorum geldi ve kontrol etti akşama kadar sancım başlamazsa eğer sezeryan olacağımı söyledi ama ben normal Doğum istiyordum . Saat 2 ye kadar bekledik hala sancım yoktu . Doktora suni sancı teklif ettim . Bana çok canımın yanacağını bir yerden sonra pes edersem sezeryana dönüşümün olmayacağını söyledi . Eşim korktuğu için sezeryan ol dedi ama ben kararlıydım normal istiyordum ve suni sancıyı bağladılar . Saat 4 gibi şiddetli ağrıları hissetmeye başladım ebeler açılma kontrolü yaptılar 3,5 cm sen anca geceye doğurursun dediler ama ben o sancılarla geceyi asla bekleyemezdim. O kadar çok çırpındım ki yerlere yattım sıcak Sudan çıkamadım yatakta nstye bağlı kalkamıyordum canım o kadar çok yanıyordu ki hastaneyi inletmişim öyle diyorlar . Açlık bir yandan acı bir yandan ama Allah yüzüme baktı saat 9 da açıklığım tamdı ve beni Alelacele doğumhaneye alıp doktorumu çağırdılar . Anne olmak emek ister çaba istermiş gerçekten canımdan can gitti ama başardım 9:45 de kızım kucağındaydı çok şükür . Son anları hatırlamıyorum bile İnan’ın. Kesi yada yırtık olmamış Doğumda hoş olsaydı da İnan’ın o kucağınıza aldığınız ilk sesini duyduğunuz ana değermiş . Şuan 11 günlük olduk minik kızımla çok şükür ki enfeksiyon kapmamış sağlıklı bir şekilde geldi dünyaya . Biraz uzun oldu ama benim de Doğum hikayem bu şekilde gerçekleşti .