Sema__5 Kizlar post açmıştım dün 4 gündür predictor early erken gebelik testi pozitif çıkıyor bugün de pozitif ve bat günü kasık ağrısı var fazla ve kahverengi kanamam var başına gelen varmı 🌸
mavi_anne23 Sema__5 evet çıkabilir yerleşme kanaması olabilir kan verin çıkar beklenen âdet günümde öyle oldu benim
Sema__5 mavi_anne23 çok araştırdım canım ama yerleşme kanamasında adet sancisi gibi ağrı olmuyormus benim çok ağrım var ve kahverengi kanamam var sizin nasıl olmuştu
mavi_anne23 Sema__5 aynısı oldu bende sancı çektim resmen âdet oldum sanıyordum karnım gergin ve şiş ti
yenibirannis Sema__5 nette ki yazılanlara nden bakıyosunz orda öksürük yazsanız akciğer kanseri diyo net öyle bi yer bende adetimdenn önce öğrendim kahve rengi akıntılarım oldu bence bi acile gidip durumu bildirip kan verin hem ultrasonlada bakarlar Progestan veriyolar fitil olarak
Sema__5 yenibirannis mavi_anne23 kırmızıya dönmezse inşallah yarın kan veririm yerleşme de adet sancısı olmaz dedikleri için kafam karıştı teşekkür ederim 🌸
Sema__5 yenibirannis çok doğru söylüyorsun valla ama ben kadinlarin birbirine danistigi bir siteden bakmıştım 🌸