BirazbundanBirazondan1 esra__94 ilk kullanacaksanız hastane yada sağlık ocağında ilk anlatımını anlatıyorlar. Kol. Bacak ve göbekten vuruluyor.
Hanimeller esra__94 ben kullanıyorum 13. Haftada fark ettik suan 26+2 ilk başta göbekten vuruyordum karnım büyüyünce koldan her akşam aynı saatte vuruyorum
Kfybstn92 esra__94 evet 2 kimyasal oldu 3. Sinde kalbi durdu 8+6 haftalıkken gebetige gittik bende pıhtılaşma çıktı oksapar iğne kullaniyorum
esra__94 Kfybstn92 anladım canım benimde biri kendiliğinden düştü diğeri de kalbi durdu bende genetiğe kan verdim Haftaya da kan pıhtılaşması için kan vereceğim
pembeblog Kfybstn92 merhaba bnmde 2 düşük oldu kan mı verdiniz acaba kaç günde sonuç çıkmıştı pıhtılaşma için
Kfybstn92 pembeblog bebeği genetige gönderdik kürtaj olmuştum sonuncusunda .benden de kan almislardi aynı şekilde esimdende 1 -1.5 ay arası çıkıyor sonuçlar hastaneye bagli
esra__94 Hanimeller yaaa iyi ki fark edilmiş Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💛✨
Nslhn_dyg esra__94 oksapar kullanıyorum sabahları hergün aynı saatte 1 kimyasal 1 boş gebelik kürtajından sonra bu hamilelikte başladım sağ göbekten bir gün sol göbekten diğer gün vuruluyorum doktor kolundan da vurulabilirsin demişti
esra__94 Nslhn_dyg anladım canım benimde bir düşük ve bir kalp durması oldu pıhtılaşma varsa bir dahakinde kullanmam gerekecek sağlıkla gelsin inşallah 💜💜