Mucizeveannesi İkiz Doğum yapan anneler kaçıncı haftada sezaryen oldunuz paylaşırsanız 🙂dr um 35 bitince diyor erken değil mi
Minnak-123 Mucizeveannesi bana dr. Sezeryan olursan 36 da aliriz dio tabi bakalm brkliceklermi nolcak ne etcek bilmiyrum 🤔😊 23 haftalgiz suan daha
Merobebe Mucizeveannesi benim iki gündür sancım ve sertleşmem var inşaallah 31. Haftada Doğum yapmam🙈
Mucizeveannesi Kubraunlu benimkinde öyle diyor ama ben sıkıntı olmazsa 37 bitsin biraz kilo alsınlar istiyorum ,gerçi her ne kadar şu son haftalarım zorlansamda bu kadar sabrettim,dışarda büyürler dedi😏
Kestane4542 Bende 34+3 günlük ikiz hamileyim bebek ne kadar anne karnında dursa iyidir doktor durabildiği kadar suyun gelene kadar bekleriz diyor zaten bende öyle istiyorum inşallah 36 -37 haftaları görürüz 35. hafta eğer bi sıkıntı yoksa veya erken doğum olmuyorsa çok erken bekleyebildiğin kadar bekle
Mucizeveannesi Kestane4542 nst de sancı çıkmıştı tansiyon ilacıyla geçti şuan bir sıkıntım yo gibi benimki garantici biraz sanırım anlamadım
Kubraunlu Mucizeveannesi valla bende bu hafta zorlanmaya başladım canım nefes almakta zorlanıyorum tansiyonum çıkıyor bana da artık pek büyümezler dedi bende dursun istiyorum ama korkuyorum da tansiyondan
Kubraunlu Mucizeveannesi benimki de öyle sanırım neden erken almak iştesin anlamıyorum aslında erken değil bugünümüze şükür ben bugünlere gelemem sanıyordum
Kestane4542 Mucizeveannesi benimde 5 gün önce sancım çıktı hastanede yattım bi gece tansiyon ilacı verdiler ve serum taktılar her ihtimale karşı sanırım bu haftalar böyle oluyor heralde 😊 inşallah bebişlerimiz biraz daha beklerler
Kubraunlu Mucizeveannesi bende geçen hafta ayaklarım ellerim şişmeye başladı deyince tansiyondan şüphelendi gerçekten de tansiyonum çıkıyormuş ondan şişmiş herhalde doktor bu problemden aLmak istiyor bende korkuyorum tansiyondan
Mucizeveannesi Kubraunlu tansiyon yoktu bende sancı için verdi ,ilaç çok yan etki yaptı bende sanırım şişlerde onun yüzünden oluştu 😞 allahı izniyle bu haftaları gördük ya,sayılı gün kaldı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mucizeveannesi Kestane4542 geçmiş olsun canım zaten bu saatten sonra çok rahat olmayı bekleyemeyiz öyle böyle geçicek inşalah ,üç gün önce ağrıdan ağladım ,normalde acı eşiğim yüksektir,
Mucizeveannesi Merobebe onlar bende üç aydır oluyor eğer sancı aralıkları sıklaşacağına seyredip azalıyorsa endişelenme sertleşme karnımda sürekli var canım ,merak etme
Merobebe Mucizeveannesi ciddi anlamda korkuyorum ya😱 inşaallah bile olmaz Rabbim bebeklerimizi korusun sağ Salim alalım kucağımıza