Yagmur-194 Bebeğinin kalp atışı zayıf olan var mı ? 6+1’deyim. Bebek küçük ve kalp atışı zayıf dendi. Endişelenmem lazım mı ? 1 kayıp bebeğim var. 😔 crl’si 4.4mm
Alizee Yagmur-194 canım ben 6 haftada gittiğimde daha kalp atışları dinlenmeyecek kadar yeniydi, sadece gözkırpan görüntü vardı. Doktor 2 hafta sonra çağırmıştı. Normal yani merak etme❤️
Yigit_Yagiz_Moms Yagmur-194 benimki 10. Haftada bile zayıftı düzeldi canım. 6. Haftada ise hiç kalp atışı yoktu
Yagmur-194 Yazmelegi_ Dinlemedik zaten doktor kesen yamuk bebek çok küçük ve kalp atışı zayıf progestan verdi ağır kaldırmamamı olabildiğince dinlenmem gerektiğini söyledi. Kanaman olursada 20 dakika içinde hastaneye ulaş dedi.
Yigit_Yagiz_Moms Yagmur-194 bana da öyle demişti hatta kürtaj bile demişti ama 7+2 de kalp atışı duyuldu şükür
Yagmur-194 Yigit_Yagiz_Moms inşallah sağlık şekilde kucaklarımıza alırız. 🤲🏼 Haftaya kontrolüm var. 7+ 4’de görüneceğim. İnşallah iyi haber alırım bende
Rey-han1 Benim de dün yani 6+2 de kalp atışı yavaş dedi. Kanamam da var. Haftaya tekrar gideceğim inşallah sıkıntı olmaz.
Yagmur-194 Rey-han1 inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Benim 3 ay önce kanımda öldü bebeğim. Bu sefer çok tedirginim ama pozitif düşünmeye çalışıyorum. Allahın izniyle hiç birşey olmaz. ❤️