1prensesannesi_ Kızlar şuan 37+1 haftalık hamileyim bebeğim doğduktan sonra korktuğum şey ikinci bebeğe de hamile kalırsam o yüzden şimdiden sormak istedim eşim sprile karşı taktırma diyor ama benim yumurtalıkların çok hızlı çalışıyor bu bebeğim de evlendigim gün akşamı oldu adetim bı ayda iki defa falan geliyordu o yüzden bu kadar çabuk oldu sizce nasıl korunabilirim bana yardımcı olur musunuz ikinci bebek hemen olsun istemiyorum 🥺🤷♀️
Adapte34 1prensesannesi_ benim öyle oldu eşim istemedi ta ki ikinciye hamile kalana kadar sakın dinleme kesinlikle taktır
mekselinaa 1prensesannesi_ Ben şuan 30 haftalık olacam doğumdan sonra Allah nasip ederse spiral taktıracam kayınvalidem yıllardır korunuyor onunla kızım en iyi korunma yöntemi spiral diyor 😂
Pinklove 1prensesannesi_ Ben hapla korunamam saati saatine tutturamam hiç unuturum. Spiral de taktırmam. Ya 3 aylık iğne ya da prezervativ düşünüyorum.
uzaydanbirisi Ay bende çok korkuyorum ya , 38deyim bende , korunmak çok sıkıntı, hep bi risk oluyor 🫠
1prensesannesi_ Adapte34 prezervatif kullanırım diyor daha akşam konuştum bu konuyu acaba gizli mi taktirsam diyorum başka yolum kalmadı yaşım zaten küçük ikinciyi kaldırmaz bünyem
tlhmrv 1prensesannesi_ bu tarz şeyler gizli olmaz canım hakliyken haksız duruma düşme güzelce anlat Sipral birden istemiyo bı anla baktın hala istemiyo ilaç vs kullan
Adapte34 1prensesannesi_ prezervatif patlayabilir kiiii benim ilk hamileliğim öyle olmuştu asla güvenilir değil ben gizli taktırmadığım için çok pişman oldum erkekler anlamaz böyle şeylerden olan bizlere oluyo .. ben 26 yaşındayım bile kafam almıyo rabbim verdi vardır bir bildiği yaşım da var diye kabullenmedim mecbur ama üçüncünün olmaması için ömürlüm spiral taktırmaya düşünüyorum
yesilkahve 1prensesannesi_ ya kol altı implant ya da iğne düşünüyorum ben. İkinciye hamileyim ve benimde öyle kolay hamile kalıyorum, ikincisi tek korunmasız ilişkiyle oldu hemde hiç doğurganlık dönemim falan değilken tuttu yani. Ama yani her neyle korunursam korunayım ek olarak doğurganlık yüksek olduğu günlerde prezervatif kullanılacak. Benim eşimde önceden yok hemen hamile kalmazsın kafasındaydı ama ikinciden sonra o da artık bir şey demiyor kabul etmek zorunda yani. İki çocuk yeter de artar 😄
Lavina 1prensesannesi_ ben 3 doğurdum daha dün 4 ödüm kopuyor allah nasip etmesin 5 6 tane çok etkili yöntem bulmam lazım 😂
Mustafayigitvebeytugannesi 1prensesannesi_ Yaa doğum yapalı 4 ay oluyor 3 aylıkken cerazette diye bir hapa basladim içtim içtim 15. Gün bir kanama geldi şuan 11 gün oldu daha kanama devam ediyor sinir oldum kadın doğuma gitmeye korkuyorum hemsire kadin doğuma git dedi. Aklımdaki spiraldi ama taktırmaya korktum. Üstelik ikinci oğlumda prezervatif ve geri cekilmeyle korunurken üçüncüye hamile kaldım. 8 aylıktı bebeğim o zman.
bdenerigokce Mustafayigitvebeytugannesi cerazette iyi diyorlar bende onu düşünüyorum, niye kan geldi ki acaba? Spirale de prezervatife de hiç güvenmiyorum ben🤷♀️
karanmom 1prensesannesi_ benim eşimde istemiyor 😂korkarım ondan batar sana diyor sjjdjd ama o sıkıntılı ya hareketlerine dikkat etmen lazım sıcak su ile yikanmican ağır şey kaldirmican kayiyorms
Mustafayigitvebeytugannesi bdenerigokce bilmiyorum 15. Gününde başladı hap bitecek 2 tane kaldı daha kanamam var hemşireye sordum kadın doğuma git dedi. Saten korkmasam gitsem spiral taktıracam gidemiyorum korkudan ya. Üçüncü oğluma prezervatif kullanıyorduk bir de geri çekilme ile bebeğim 8 aylıkken üstelik emerken hamile kaldım.
bdenerigokce 1prensesannesi_ ben spirale de prezervatife de güvenmiyorum maalesef, doktorumla konuştuğumda görmediğin bi iğne yaptırma bence dedi deri altına implanta güvenmiyordu 🤷♀️ Doğum kontrol ile korundum, yine öyle düşünüyorum. Eşim istemiyor ben korunurum diyor ama yok ben kendimi güvende hissetmiyorum öyle
reyhanh Adapte34 kaliteli mi almadınız yoksa yanlış mı taktınız yoksa prezervatifin patlaması imkansız 😅