Bltdilek Hanımlar henüz 18+4 üm ama 3 buçuk kilo almışım bile . Sizce bu çok fazla değil mi ? Doğuma kadar dana gibi olur muyum
Canann1601 Bltdilek biraz fazla gibi canım ama doktorun bir sakınca görmezse sorun yok önemli olan bebeğinin sağlığı. Kaç kilo ile hamie kaldin ? Eğer kilolu gebe kalmadıysan genelde kilo sıkıntı yapmıyor
Hevida Bltdilek benim 26 hafta senin gibiyken 6 kg falandı suan 10 kilo fazlam var farkındaydım biraeylerin ters gittiğinin yememde bşr artış yok iştahta artış yok dahiliye test yaptı endokrne gönderdi bazı troid değerlerinde sıkıntı varmış 16 sında görünecem insallah
Satiiyyy Sağlıklı beslenirsen bence bir sorun olmaz bir de zayıf ya da normal kiloda hamilr kaldıysan 10-12 kg çok normal😊
Dilarayy Bltdilek 4-5 kilocuk🙈 bende ödem çok oluyor fazla şişiyorum kızımda 21 kilo almıştım ve aşşşıırıı şişmiştim o zaman zayıf hamile kalmıştım bu sefer 100 kilo ile Doğu giderim heralde 👀🤣🤣🤣
Canann1601 Bltdilek ben çok takmayın sadece sağlıklı ve düzenli beslenin yeterli. Alırsanız da alın yeter ki bebek sağlıklı olsun 🥰
Zeynep-asan35 Ben 56 kg ile hamile kaldım şu an 78 kgyum, benim kadar alan var mıdır acaba ? 😅 37. Haftadayız 🥰
AleynaResul Bltdilek bana almamak kötü diyolar bi anda alırsın diyolar şimdi almadığım için sadece göbeğim var millet anlamıyo bile hamile olduğumu hangisi iyi karar veremedim 😂
Anneolmak58 Doktorum her ay 1-1.5 kilonun normal olduğunu söyledi. Suan yaklaşık 4.5 aylık siniz bence çok normal.
Anneolmak58 Bltdilek 20. Haftadan sonra bende acayip bir iştah arttı. Nedenini anlamadığım bende 1 kilo Şeklinde alıyordum Bu ay 2 kilo olmuş 😅 Allahım çok olmadan doğurmayı nasip etsin hepimize