leyladilanur Akcigerime pıhtı atma şüphesiyle oksapar kullanmaya başladım kızlar kan sulandırıcı kullanıp yada boyle bı durum yaşayıp normal doğum yappaan varmı merak ettim😊
BirazbundanBirazondan1 leyladilanur bende de kan pıhtılaşma sorunu var geçen kontrolde doktoruma normal doğumdan korkuyorum sezeryan mi olur dedim kan pıhtılaşman var normal doğum öneririm dedi.🙄
leyladilanur BirazbundanBirazondan1 benim ilk doğumum normal doğum akcigerime pıhtı atma şüphesin den dolayı kullandigim için igneyi sezaryan olur falan dediler bende merak ettim
leyladilanur Pamuk Dogumunuzu nasıl ayarladilar peki bı gün önce kesilmesi gerekiyomus ya doğumdan önce ☺️
leyladilanur tgba-17 evde bayılmışım tansiyonum düşmüş göğüs ağrım klbimde çarpıntı vardı acile gittim kalp kan. Degerlerim çok yuksek çıktı canım ona bakarak tanı koydulr ultrasyon yoluyla bakabilicekleri tum kalp damarlarima baktılar şükür bı tıkanıklık çıkmadı
Gamselim leyladilanur bende de kan pıhtılaşma bozukluğu var bende ilk gebeliğimde kullandım ve normal doğum yaptım lohusa döneminde de kullandım
leyladilanur tgba-17 maalesef hatırlamıyor canım göğüs hastalıkları Hastanesi’nde yattım 5 gün tedavi için oda sadece günde iki kez iğne verdiler hamile olduğum için başka hiç bişey yappamadilar