aleynaaa_19 Merhaba güzel anneler 28 haftalık hamileyim 7 saatlik bi yolculuğa çıkıcacağım ama biraz tedirginim hamilelikte yolculuk yapan sorun yaşayan var mı
Semasyy aleynaaa_19 15 haftalıkken istanbuldan antalyaya yolculuk yaptım arabayla sorun yaşamadım çok şükür ama sürekli dinlendim
aslanprenses_ aleynaaa_19 birazdan 8 saatlik bir uçuşum var. Sonra da aktarma bekleyeceğim bir saat daha uçacağım 😳 ama. Öyle uçuşlar daha erken haftalarımda da yaptım. Bir bir buçuk saate bir ayağa kalkıp yürüyüş. + ödem çorabı giyeceğim. Bol da su.
denizalismom aleynaaa_19 ben 9. Haftaya girdim geçen hafta doktoruma sordum sıkıntı yok uçak,araba gidebilirsin dedi . Doktorunuza danışmanızda fayda var.🌸
User22 Kişiden kişiye değişen bi konu bu doktoruna danışmalısın engel bi durum yoksa sık molalarla yapabilirsn
Derin11 aleynaaa_19 suan 17 haftaligim 2 defa hamileyken üstüne düşük tehlikem varken mecburiyetten 12 saatlik yola çıktım hatta tekrar çıkmam gerekiyor tayinciyiz çünkü 2 saatte bir dinlenerek gelmemi söyledi doktor bizde öyle yaptık inşallah bir sorun olmaz
Elfve 22 haftalıkken 14 saatlik yolculuk yaptım en fazla 2 saatte 1 durup yürüdüm doktorum öyle önermişti