Kızlar ben ilk üç ay ağır enfeksiyon geçirdim antibiyotik tedavisi olmadan evvel ıhlamur kış çayı taylot vs kullandım bana mısın demedi. Zararı var mıydı bunların hiç bilmiyorum. Gebeliği bilmeden önce oroferon kullanıyordum. Demir ilacı süreçte kullanılır mıydı onu da bilmiyorum. Sonra kasik ağrım oldu daha önce düşük de yaşadığım için geçmeyen bir kasik ağrısı ve sıcak su torbası koydum kaç kez hem de 😔 x-ray cihazından geçtim üç beş kez. 🙄🙄 Zaten tanıyanlar az çok biliyordur çok sık ultrasona girdim sonuç göstermeye bile gitsem aldılar USG ye. Bebek Allah’a emanet büyümüş gibi geliyor. 😔 Özellikle memelerim küçük ve bir serum vardı onu kullanıyordum meme ağrılari olmuştu bende diyorum galiba o iyi geliyor meğer hamileymisim. Sonra eşimle cinsel ilişki yaşayacakken vazelin kullandığımız oldu çoğu kez bende kuruluk var çünkü. Sonra avonun el.kremlerinden kullandım içeriğine bakmadan. Parfüm vs kullandığım da çok oldu. İçerik önemliymiş meğer bunlarda. yazdıkça daha yaptığım bilmeden ya da tecrübesizlikten yaptığım çok yanlış geliyor aklıma.