Selam kızlar ben 20 yaşındayım şuanda hamileyim bir prensesim oluyor çok şükür 19+2 haftalıkız bi akıl fikrinize ihtiyacın var benim belki siz akıl verirsiniz..😪
İki senelik evliyim bizim sorunlu geçti nişanım oldu istetmem oldu herşey güzeldi fakat ben almanyadan gelin geldim türkiyeye annem babam istemedi türkiyeye yerleşmeme eşimde almanyayı istemedi bu sefer nişan atıldı annemler birdaha barışmıckasın dedi çok çabaladım konuştum ama güzellikle olmadı eşimle evlendik herşey düzeldi düğün oldu etti barışıldı annemlerle babam çok takıntılı biri yani herşeyi ayağına bekleyen o yapmasın ama herkes ona yapsın kafasında eşimle babam daha yemi barıştı bende aynu şekil okadar şeyker oldu ki hamileyim diye barışıklık oldu ama ister istemez daha yeni olduğu için herşey soğukluk olur yani zamanla düzelir babam bana baskı yapıyor morallermi alt üst etti kocan beni aramıyor etmiyor diyor daha yeni görüştüler onca olaydan sonra benim babam benim pasaportumu sakladı sırf eşimin yanına gitmeyim diye bunları yaşayan bir erkek normal değil mi sizce böyle soğuk olması daha baban hamile olduğum halde beni ağlatırdı babamı arasa ne olcak ben mutluyum beni bişeyden eksik etmiyor artık bıkmadı bu huyundan bilmiyprum yani bana çok yanlış geliyor sonuçta hamileyim çok üzüyor beni😪😥