Pinklove bende kesi yoktu ama çok az bi yırtılmam olmuştu 3 4 kadar dikişim vardı. İlk başlarda genel anlamda tuvalete oturmak zorluyor sonrasından rahatlatıyor boşluk oluştuğu için idrarını yaparken vs acımıyorlar sadece çok iyi bakman gerekiyor hızlı iyileşmesi açısından. Özel el pompası taharet aparatı almıştım ona sıcağa yakın ılık su dolurup öyle yıkanıyodum tuvalet sonrası. (Şubatta doğurdum havalar soğuktu daha çok üşütmemek ve yıkarken ürpermemek adına ılık su iyi gelmişti). Kurularken de silme değil de pansuman yaparcasına pıt pıt dokundurunca o da sorun yaratmıyor. Gündelik hayatta da muhakkak basur yastığı tavsiye ediyorum. Ortası delik etrafı kalın olduğu için en azından rahatça oturabiliyosun.😅 normal oturamıyordum dikişler batıyordu basur yastığı aklıma gelince kocaman ohhh çekmiştim 😅. Aaa bide şey çok iyi gelmişti dikişlerimi hızlı iyileştirmişti ebem göstermişti pedlere zeytinyağ döküp dondurucuya atıyodum hem soğutup yanmasını alıyor hemde zeytinyağ dikişlere yaralara iyi geliyor. 🥰 başka merak ettiğin birşey varsa sor muhakkak❤️