catandgirlmom Cmc1-kfkfk 38+3 te 3700 doğdu bizimki de aynı şeyleri söyledi bana da zaten korkuyordum normal doğumdan 😊
g-gamzee elifcclar çatı darlığı ve kıvrımlı yapıdan dolayı olmayacağını söyledi bebek kanala girmiyordu bu yüzden de zaten
Nhlhmz11 HavvaNur hiç korkma, spinal oldum . Ayağa kendi kendime 3-4 günde kalktım . Tabiki birisi olsa yanında daha rahat olur ama yoksada problem değil . Zaten yattikca acı oluyor, yürüdükçe azalıyor .
Mire NaZende1600 40 haftalık olacağım henüz çatı muayenesi hiç yapmadılar başka hastanelere başka tanınmış doktorlara gittim ama sürekli muayene olduğum devletteki doktorumun bilgisine çok güveniyorum sorduğum zaman çatı muayenesi doğumda bile yapılır şuan her şeyi akışına bırakmak gerekiyor 2 hafta daha süren var bekleyeceğiz dedi ondan 1 gün önce gittiğim özeldeki doktor haftaya sezeryanla almalıyız dedi kanala bile yerleşmedi bana almak gerekiyor diyor her doktorun bilgisi başka
Eceee Ikiz_annesii anladım ya hazırlıklı gideyim diye öğrenmek istedim ücreti eşim yanımda olmayacak o gün çünkü 😊
Ikiz_annesii Eceee her hastanede farklilik gosterebilir tabi siz sorum hastanenize. Zaten dogum icin gun alirken soyluyorlar
Eceee Ikiz_annesii günü aldım ama söylemediler 😅 pazartesi tahliller için gel dedi perşembe de sezeryan günümüz
ysmntrhn g-gamzee merhaba Çatı darlığı yada eğriliği sadece doğum anında anlaşılacak birşey. Bence farklı doktor görüşü alın. Pazartesi kontrole gittim salı sezeryan oldum ve inanılmaz psikolojik olarak sıkıntı yaşadım. doktorunuz normal doğumcu değil bundan emin olabilirsiniz. Şuanda 2.bebeğime hamileyim ve sezeryan sonrası normal doğum istiyorum diye riskleri göze aldım. Başka 2 doktora daha gidip muayene olun size nacizane tavsiyem🙏🙏
g-gamzee ysmntrhn başka bir doktora daha gittim zaten ama oda aynı şeyi söyledi çatı darlığı ve kıvrımı dediğiniz gibi kaza sonucu olmuyor sadece vücut yapısıyla alakalı. Siz kendi doktorunuza inanmayı seçmişsiniz ama biraz araştırın derim bu konuyu. Çatı darlığı belirli seviyenin üstündeyse kimse için normal doğum mümkün değildir. Şu an gittiğim doktora giden 2 arkadaşım daha var biri normal doğum yaptı diğeri de öyle ilerliyor.
ysmntrhn g-gamzee bana da ö Çatın eğri diyip yollamıştı sonrasında cok ebe ve doulayla hatta baska baska doğum doktorlarıyla bu konuyu paylastım çatının eğri olması icin kamyon çarpması lazım dediler ☺️ Eğer doktor gercekten normal doğumu destekliyorsa doğumu başlatmak dışında çatı muayenesi yapmaz bu da aklınızda olsun💫🫶