nisamom_ PinkyJelly merhaba benimde bat 26 😊 7si yumurtlama 8 çatlama oldu bende sabırsızlanıyorum umarım bu ay olur geçen ay tüp açtırma ameliyahatı oldum🫣🥹 bu ay ümitliyim sen ne zaman yumurtlama gördün acaba 💐
Aden_simay PinkyJelly bat 24 kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor sürekli ama erkenden kan vermek istemiyorum
Feryyy Benimde bat 19 ama sizle bekleyeyim adet öncesi senromu yaşıyorum yine ama sanki bu sefer erken başladı böyle sürekli kasık ağrısı falan var sinirlilik huzursuzluk
PinkyJelly Feryyy yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Bende beşinci gün inanılmaz bi duygusallık gerginlik vardı🥴🥴
PinkyJelly Aden_simay en iyisi beklemek 👍🏻 Ben erken kan verip hep üzüldüm şimdiye dek. İdrarda net pozitifi görelim önce
ressamanne_ PinkyJelly aynıyız 7. Gün yumurtlamamın 2 gündür kasık ağrım vardı bu sabah solda çok sancılanmam oldu şimdi sızlama gibi devam ediyor akıntımda var biraz belirtiler böyle :)
PinkyJelly ressamanne_ benim de sol tarafımda sızı var ara ara gelip giden 🙈 belirti diye yormak istemiyorum ama
ressamanne_ PinkyJelly benim bu sabah feci sancılar girdi soluma psikolojik olsa uykumdada olmazdı bence ya😂
Feryyy PinkyJelly 2 ağustos yumurtlamaydı canım adetime 5 gün var ve adet olucakmısım gibi ağrılarım mide bulantım huzursuzluğum var umarım adet ağrısı değildir inşaaalllah bu seferki ağrılarım hamilelik içindir
Violetaa Kızlar bat 25 beklemedeyim henüz bi belirtim yok bakalım nasip . Ovülasyon denemedim 2 günde bi ilişki yaşıyoruz . Obülasyonda hiç anlamıyorum
PinkyJelly Violetaa benimki de 26 temmuz başladı 31 bitti. 5 ağustos yumurtlama günümdü o günü değerlendirdik. En iyisi gün aşırı veya iki güne bir ilişki doktorların önerdiği de bu, yumurtlama gününe illa denk geliyor
PinkyJelly Dygcpk 5in altı gebelik yok ama yükselebilir erken kan vermişsin birkaç gün sonra tekrar ver mutlaka🥰🥰