slmynsbkm merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim bugun doktorumuz bebisimizi kıza benziyor dedi cok sevindik ozellikle esim kiz istiyordu tabi havalara uctu 😂 ultrasonda bebegin bacaklari arasinda cikinti vardi minik penis gibi ama doktor dedi ki o kizda da erkekte de olur kizda vucuda paralel olur erkekte dik olur dedi sizin nasildi cinsiyet ogrenenler ozellikle boyle mi oluyor aklimiz karıştı 😂😁
Deletedmom2224 slmynsbkm bence kesin kız diyene kadar bekleyin arkadaşıma da 12 haftalıkken kız dediler geçen hafta 16. Haftalıkken oğlu olacağını öğrendi 😊 şuan daha çok erken doktorun da söylediği bir tahmin zaten 😊
Scarlett O çıkıntı kemik ona göre tahminde bulunuyor doktor ama kesin kız diyene kadar bekleyin bence bize hep erkeğe benziyo demişti 16. Haftada kesin kız dedi 😅😅
slmynsbkm Scarlett ya esim de illa tutturdu kizima.kiyafet alacam diye zorla eve getirdim 😁 1 ay bekle sonra alirsin dedim ben de burda o kadar cok okuyorum ki kesin kiz demeden alma dedim
Scarlett slmynsbkm iyi yapmışsın beklemekte fayda var ben doktor erkeğe benziyo demediğim halde kayınvaldem yelekler örmüş yorgan yastık yaptırmış mavili 😂 bende sürekli ya kız olursa diyodum şimdide hepsini değiştiricem diye uğraşıyo 😂
slmynsbkm Scarlett 😂😂 en guzeli doktor kesin şu olacak diyene kadar beklemek heralde . rabbim saglikla kucaginiza versin ins sizin de 😁
slmynsbkm Deletedmom2224 yaaa evet cok duydum oyle rabbim hayirli saglikli versin gercekten onu gormek cok guzel bi his 🤗🤗