Aleynamom Dün doktorum makat gelişi olduğu için tam göremiyorum cinsiyetini ama %60-70 erkek dedi çok merak ediyorum Bir an önce alışverişe başlamak istiyorum sizler de tahmininizi söyler misiniz sizce de erkek midir ☺️💙👣
bdenerigokce Aleynamom doktorum 15+5 de erkek dedi, detaylıya gidip tekrar doktoruma geldim ve dedi ki detaylı cinsiyet söyledi mi? Bende siz söylediniz ya dedim artık korkuyorum doğru mu değil mi😂😂😂
himne_ Aleynamom erkeğe benziyor☺️ benimki de aynı bu pozisyondan görüldü ve kızımız oluyor inşallah… ortasında hiçbir şey olmuyor kızda burda net görünüyor 😂🙈
Aleynamom bdenerigokce evet ya bende öyle değişiyor falan diyorlar fark etmez ama insan birine inanmak istiyor 😂💞
Aleynamom Gunes17 yaağ hadi hayırlısı bakalım tekrar geldiğinde net gösterir dedi merakla bekliyoruz 😍🌸
Aleynamom himne_ yaa cidden mi bende erkeğe benzettim ama olur ya başka bişey çıkar diye net bişey düşünemiyor insan 😂🙈 ama ilk ultrason fotoğrafını aldığımda erkeğe benziyor demiştim 12 haftalıktı o zaman 🤭
Birminikannesi1 Aleynamom benimde ikili testte %70 erkek dedi değişir mi bilmiyorum değişir diye kifayet falan hicbirsey bakamıyorum tutuyorum kendimi ama cooook zor 😂
64Demet64 Aleynamom 16 haftadan sonra normalde kesin oluyor oncesi kesin degil. Bizim bebis 21 haftaua kadar gostermedi 21. Haftada doktor 90% erkek dedi toz bulut arsi gorunuyordu cunku ultrasonda🤣 28+2 de ama acik acik gorduk bqcak arasini ve rahatladim🤣🤣🤣 dogruymus 🤣 Ama alisveris icin acele etme bir dahaki ayda tekrar baksin ozaman baslarsin alisverisine
himne_ Aleynamom bence net o zaman daha değişmez ☺️ allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
bdenerigokce Edaaa123 hayır canım detaylı sordu biliyor musun diye o söyledi, ben doktorumun kendi söyleyip biliyor musun öğrendin mi demesine şaşırdım 😂😂😂
Aleynamom 64Demet64 aynen kesinleşmeden başlamicam ama işte sabırsızlanıyor insan 🤭 bende anlamadım aslında kesin belli olması lazımdı ama makat gelişinde olduğu için göremiyorum dedi
Aleynamom Birminikannesi1 aynen ya sepette bir sürü kıyafetler var indirimleri kaçırıyorum stok bitecek diye korkuyorum 😂😂