Fuhrer 38 haftaligim benim gibi uyudugu sırada vücudundan su gibi ter boşalan var mı? 5lik damacanayı koy dolması 10 dakikayı bulur sürekli nevresim değişip yıkamaktan yoruldum buna nasıl bir çözüm bulabilirim 🥲😔
Sunshine__ Fuhrer eğer bi çözüm yolu bulursan banada söyle canım aynı durumu yaşıyorum bazen nefes alamıyorum gibi yoruldum hayırlısı ile bi doğuraydık
Rumirum Fuhrer ben yatmadan önce ılık duş alıyorum saçlarım ıslak yatıyorum şort ve atletle üstüme ince veya kalın hiçbir şey örtmeden uyuyorum bu şartlar sağlanınca damaca değilde en azından 1 litrelik su şişesi kadar terliyorum aksi takdirde hayır çeşmesi kıvamındayım 😄
Ikimelekannesi38 Ben ! 40 hafta oldm . Sanki ustume su dokuyolar . Hic ömrumde boyle olmamistim . Uyurken uyanikken vıcık vıcık heryerim ne kadar duş alsamda aynıyım .
Fuhrer Ikimelekannesi38 nevresim makinaya atıp yıkama gerek kalmıyor zaten kendisi terle beraber yıkanmış durumda
Fuhrer Sunshine__ vallaha çok kötü bir durum çok rahatsız ediyor bu havalarda yeni hamile kalmış insanlara Allah sabır versin
Sunshine__ Fuhrer Amin inşallah 30 haftalık gebeyim bende son 3 ayımın bu sıcaklara gelmesi hiç ama hiç iyi olmadı bide şükrediyorum bebeğim iyiki bu zamanda doğmadı yazık çocuk kesin isilik olurdu
Fuhrer Rumirum aynı şekilde bende uyuyorum ama bir bana fayda etmiyor köy çeşmesi gibi sürekli vanam açık 🥲
elifkubra-35 Bende 38+4. Aynı şekilde gece gündüz oturduğum yerde ter basıyor tabi İzmir de olunca ekstra sıcak basıyor. Tek çare sürekli duş ve klima 😀
Mummumlilo Bana da ter basıyo ikinci gebeliğim nasip olursa kışa denk getircem son 3 ayını yaz hamileliği aşırı zor.
Besst Arkadaşlar ben daha 17 haftayım bayılıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun en çokta 30 dan sonraların