gamzecgr koalamom_ evet bende kullanıyorum aynısı bende de oluyor hem doktoruma hem sağlık ocağında hemşireye sordum ilaçtan dolayı oluyormuş
35aysegul koalamom_ vücut ihtiyacı olanı kadarını alıp geri kalanını dışarıya atıyor endişe etme çok normal. Bide ben alttan kullanınca hem akıntım artmıştı hemde kaşıntım olmuştu vajinada o yüzden oral yoldan devam etmiştim. Sizi çok rahatsız eden bi durum olursa doktorunuzla konuşun mutlaka.
Hnd3535 koalamom_ bende de oluyor. İlacı merak ettiğimden peçeteye sıkıştırdım bildiğiniz su akıyor içinden yani içi sulu. Beyaz beyaz da zaten ilacın kendisinden oluyor. Günde yeri geliyor 3 çamaşır degiştiriyorm. Islak lekeli sulu kalmasın diye
koalamom_ Beyaz geri geliyor ama ben de gün için iç çamaşırım renksiz su gibi ıslak oluyor normal mi bilemedim
koalamom_ 35aysegul su gibi olması rahatsız etti doktoruma da soracağım sizlerde de var mı normal mi diye merak ettim
Csmnvr Oral yoldan alıyordum lekelenmem bitmek bilmedi çünkü şimdi sadece fitil olarak kullanınca lekelenmem geliyor az miktarda bide kaşıntı var. Hafif miktarda. Normal diye düşünüyorum ama genelde o şekilde oluyormuş
Hnd3535 Csmnvr vajinal alın kanamanız yada lekelenmeniz cok yoğun degilse. Vajinal etkisi cok daha iyi cünkü. Emilimi dağılımı olsun. Ağızdan alınan kana karışmadan hemen atılıyor etkisi daha az oluyor
Csmnvr Hnd3535 evet vajinal alıyorum bitti denilecek kadar azaldı lekelenmem ama kaşıntısı var şimdide
Hnd3535 Csmnvr ellerinizi güzel yıkayın her seferinde öyle yapıyorsunuzdur ama belki çamaşırınız fön ıslak kaldıysa oda yapmıştır. Progestan koymayla pek kaşıntı olmaz cünkü