Bilge35 Zeyna0607 çok deneme yapmadık aslında 3 4 ay falandı. Ben zaman kaybetmek istemediğim için çektirdim hemen bu sorun da çıkmadı . Az da olsa bi tıkanıklık varsa açıyor ve spermler daha rahat geçiyor o yüzden hem tanı hem tedavi için hsg yi çok seviyorum .
Zeyna0607 Yasmnnn Amin 🙏 inşallah Allah razı olsun hayatım burdan hamiş arkadaşlarca rica ediyorum ev dua istiyorum gebenin duası makbul derler benimde minik bezleyem gelsin artık 🙏🐣😊🙏
Kubratnc Yasmnnn bende 7haziranda hsg filmi çektim yapışıklık vardı açıldı doktorum 10 gün boyunca bi gün aralıklarla ilişki önerdi yaptık yarın adet günüm inşallah olmam siz başka bişey yaptnz mi acaba 9 ayde çok istiyoruz olmuyo
Yuliya1219 8 martta cekti doktorum 7 nisandan hamile oldugumu ogrendim cok sukur 😊 darisi isteyen herkesin basina.
Yasmnnn Kubratnc inşallah adet olmazsın canım 🤗 ayrıyeten farklı bişey yapmadım benim tüpler açıkmış zaten ama o sıvı sayesinde iyice acıldı diye düşünüyorum ki hsg den 15gün sonra hamile kaldım hiç adet olmadım. Şimdi 38 haftalığım doğumumu bekliyorum🤗💜