Suleozkan 2 gün önce nişan geldi bugün 3cm açıklığım olduğunu söyledi dr ama eve git sancıların çoğalınca gel dedi doğum nezaman olurr
Alimenur Suleozkan bu insandan insana değişiyo sanırsam Benim nişanım geldiği gün akşama kadar bekledim o sırada sancılarımda vardı gitriğimde 3 cm açıklık vardı sabahına doğurdum
Hilal_blc Suleozkan ablamin sabah suyu geldi öğlen 3 cm açıklık oldugunu ya akşam yada yarın dogarsin dediler akşamında dogdu
fbulut97 Suleozkan 1 hafta önce çatı muayenesinde doktorum 2-3 cm açıklığın var uyarı da verdim dedi dün nişanım geldi ama hala bir şey yok 38+5🙄
Htc_snn Suleozkan ben nişan geldiğinde 4 cm açılma vardı yatırdı beni hastaneye doktor öğlen 12de gittim akşam 10da doğurdum
Youngmotherr Suleozkan 36 da nişan geldi 3 cm açıklık var dendi bebek kanalda dendi 39+3 oldum hala doğmadı 😂
Youngmotherr Sultanbn herkeste farklı oluyor ya kırmızı pembe kahverengi arasında geliyor jölemsi kıvamda
Busbusd1 Suleozkan ben öğlen 2 gibi 3 cm açıklığım vardı akşam 7 buçuk gibi doğum yapmıştım ama bana suni sancı falan verilmişti ilk doğumumdu
Gunes17 Suleozkan akşam da olabilir sabah da olabilir bu tamamen kişinin yapısına bağlı ne kadar çok hareket edersen o kadar çabuk doğum yaparsın
Htc_snn Suleozkan yok gelmedi sadece nişan geldi doktor kendi patlattı suyu benm suni sancı ile 9 cm olunca açılma patlattı doğuma aldı
Htc_snn Suleozkan zorlandım valla yalan atmayım şimdi normal sancı gibi değil şiddetli bir şekilde geliyo o yüzden zorlandım