GaMze-koran35 24 haftadan selamlar artık uykusuz geceler başladı kasılmalarım çok oluyor sizde aynı durum yaşıyor musunuz
minikoannesi123 GaMze-koran35 benim ilk gebeligimdi, doktor ilk olduğu için 39′a kadar bekledik. 2. veya 3. olsaydı 37-38′de alırım demisti
Gizemmiray35 GaMze-koran35 38+3 e gün verdin doktorum 3. Sezeryanım benimde çarşamba günü doğumum var Allah’ın izniyle
GaMze-koran35 minikoannesi123 bende 3.sezaryan olucam ilki 41 haftalık doğdu herşey normaldi anı sezaryan oldum 2.38 de alındı ama bu kız olduğu için 36.37 de alıyorlar diyorlar bende bilgi edinmek istedim
GaMze-koran35 YuvarlanamayanPaanda sağlıkla gelsinler inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz 24 haftalık olduk bizde siz kaç haftalıksiniz
Feyzadilara GaMze-koran35 cinsiyetle dogumun alakasi yok canm senin dikişin bebegin durumu senin durumuna gore aliyorlar benm 2 kizim da sezaryan 2.yi 37.6 da aldilar dikislerim acilcak diye arasi cok yoktu 1.5 sene sonra 2. Sezaryanimi oldum
YuvarlanamayanPaanda GaMze-koran35 12 haftalıkken erkek dedi Dr bakalım haftaya kontorl var seninki nedir 🥰
Rabiaaa57 GaMze-koran35 benimde 3.gebeligim sezeryanim ama suyum birden boşalıyor 35 haftadan sonra eğer durursa 38 de alicaz dedi doktor şuan 32+3
GaMze-koran35 Esmila YuvarlanamayanPaanda bende 12 haftalık kız dedi doktor ikili tarama da şuan 24 haftalık hala kız bir sorun yok Allah’ın izniyle
Gizemmiray35 GaMze-koran35 amin inşallah çok duaya ihtiyacım var deprem bölgesinde malatyadayım ve burası günlerdir sallanıyor
iremmm1919 GaMze-koran35 Benimde iki oglumdan sonra kız bekliyoruz ve bende 24+6 yim şuan 😊 Aynı sayılırız. Artık bir an önce şu haftalar geçsin istiyorum