Tugba2907 Merhabalar herkese hiç doğurtmayacağım sanıp sonunda Doğum hikayemi buraya yazabiliyorum 😁 40 +0 olmuştum hala ne gelen vardı ne giden kontrole gittim doktorum suyumun çok azaldığını doğumu başlatması gerektiğini söyledi ondan tam bir hafta önce nişanım gelmişti sonra da Aralık'larla gelmeye devam etti sanıyorum ki wcde ya da banyoda sızdı suyum hiç hissetmedim çünkü ... neyse doktor açılmama baktı 0 yatışım yapıldı rahmime rahim açıcı cihaz taktılar işe yaramazsa sezaryen olacaktım ... öğlen 12 gibi alet takıldı yavaş yavaş ağrılarım başladı Meryem ana otu yanımdaydı onu suya koydum o açıldıkça açılmam kolay oldu gibi hissettirdi 😁😁😁 akşam5 e doğru sancılarım arttı fln derken pilates topu verdi ebe videoları izlerken güzel bişe sanıyordum üstünde 2 dakika bile duramadım 😆😆😆😆 sancılıyken öle olmuyormuş o iş 🙈 Dayanamayacağım dediğim ağrılar gece 11 ila 12 arasıydı 3 dakikada bir ölüyorum sandım ki o zaman açıklığım 7-8 cm olmuştu ebe 3-4 üst üste kakan gelir gibi Olursa gel dedi ben deli gibi bağırıyorum kakam geldi kakam geldi 🤣🤣🤣 hemen Doğum masasına yattım orda sancılarımı hiç hissetmedim sadece doğru ıkınabilmeye odaklandım ama pek başarılı olamadım 😆😆😆 bir ara bayılmışım bi uyandım oksijen maskesi ağzımda beni tokatlıyorlar 😝😝😝 sonra kendime geldim ebe deri sancın gelince söyle bende karnına bastıracağım 3. Sancımda ebenin de yardımıyla bebeğim çıktı ben ıkındım o üstüme çıktı 🤣🤣 tek başıma doğurdum diyemicem kızımı ebenin de çok hakkı var 😆 Kızım biraz iriydi 3800 52 cm doğdu biraz dikişlerim de var ama diyorlar ya bebeği görünce herşey geçiyor diye herşeyi unuttum dikişleri bile anlamadım şu an popomun üstüne oturamıyorum ama olsundu herşeye değer çok uzun oldu herkese kolay doğumlar diliyorum 😇🙏🏻🙏🏻