Mrsfly Ay kızlar biliom çok saçma ama lohusa pijama takımları internette ya çok pahalı yada uygun olanların ne çıkacağı belli değil. Varmı böle çarşoda avm de aldığınız güzel yerler lohusa pijaması, pijama takımı vs vs. Izmit civari olursa ii olur.
Buhara Mrsfly bende Burda kalayım gerçekten çok pahalı ben Zeytinburnu olivium avmden yeniincinin sabahlık ve pijama takımını 250 ye almıştım sanırım krem beyaZ hep renkler.
AleynaResul Mrsfly çarşı cıvarına çıkmadım ama körfez ağadere de bi yer var iç çamasırcı pijama takımları falan 85 95 lohusa pijamalarını sormadım hiç gerçi adına da bakmadım ama bi gezinin bu tarafada😃
nunusmom Mrsfly şahsen bn lohusa takımı almadım ama annemler hediye almıs neredeyse hiç kuşlanmadım kullanışlı gelmedi bana rahat edebileceğin emzirme özellikli pijamalardan alabilirsin ben öyle tercih ettim ve çok rahat ettim 😇 LCW Penti buralara bakabilirsin.
Mrsfly Buhara ya beyaz istemiyorum aslında cok ince oluyor iç gösteriyor o yüzeen zaten internetten almak istemiyorum bide iadeyle uğraş felan.. şöyle bi dokunup almak istiyorum ama. Gerçekten kaliteli yerler de aşırı pahalı 1000 tl den aşağı yok.
Buhara Mrsfly Eminönü’de bile toptancıları biliyorum 700 diyorlar ya düşünün gerisini bende 250 ye görünce atladım :)
Mrsfly Buhara ii yapmışsın valla 😂 kocaelinden zeytinburnuna gidememmm amaaaa hele de bu halimle şu an bakalım burda bişiler bulcam mı