Seldasri 14+5 günlük dünden beri kaşıntı var akşam ve geceleri oluyor geçiyor ara ara yaşayan var mı ? Doğal önerisi olan bilen🙂
ttgb38 Geceleri oluyorsa pupp denen illettir kurtulamadım gitti çatır çatır çatladım bunun yüzünden... krem sürsem yağ sürsem çatlak için daha çok tetikledi resmen kızamık gibi döktü tüm karnım belim afedersiniz özel bölgeye kadar sonra bir dönem kendiliğinden geçti şimdi 39 haftalık oldum yine başladı deliriyorum dün gece ağlaya ağlaya uyudum kaşımamam için eşim ellerimi tuttu öyle ağlarayak uyumuşum 🤦🏻♀️ Korkutmak istemem ama ilk gebelikte 300 kişiden birinde olur dedi doktorum o şanslı kişide benim verdiği kremlerde işe yaramıyor bir nevi çaresi yok tek çaresi doğurmak 🤦🏻♀️
Bsranr Bu konuda yalnızım zannediyordum vucudum kaşımaktan yara oldu herşeyin doğalını isterken dayanamadığım için haftaya cumaya gün aldım suni sancıyla doktorum doğumumu başlatacak gercekten cekilesi değil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ssshhh Bi doktora gidin bende çok kaşınıyordum uyuz olmuşsun dedi doktor şuan kremlerle ilaçlarla rahat uyuyabiliyorum