zgeYcetrk Kızlar akşam WC girdiğim de peçeleye nokta kadar kan bulaşmış. Ama nerden olduğunu bir türlü anlayamadım. İki gündür vajinada kasıntıda vardı. Temizliğimi jiletle yaptığım için kasıntı oluyormus. Tahlillerim de de bişey çıkmamıştı. Akşamdan sonra bir daha pecetede kan da görmedim. Bebeğim de hareketli dr gitmelimiyim?
1850 zgeYcetrk her ıhtımale karsı gıdın kanama alanı varmı yokmu baksın. Tek bır damla bıle önemli çünkü. 24 haftayı geçince kanama olursa hemen açılma varmı dıye korkuyor doktorlar rıske atmayın derim
Edaceho zgeYcetrk bir yerini kesmissindir veya kasırken tahriş etmissindir bebekle ilgili olsaydı o kadar az kanama olmaz di
1850 zgeYcetrk bakarlar gıttıgınız ozel hastanesının aciline gıdın. Mutlaka nöbetçi kadın doğumcu vardır
zgeYcetrk Hanımlar doktoruma ulaştım sağolsun muayene etti bebekte bir sıkıntı yok 28+5 hafta 1300 gram oğluşum. Kabızlık ve idrar da lökosit çıkmış biraz ilaç verdi. Karında sertleşme oluyormus kabızlık yüzünden vajinadan alacağım ilaç verdi. Ama erken Doğum vb. Sıkıntı teşkil edicek birsey çıkmadı. Ama iyi ki gitmişim. İhmale gelmiyor böyle seyler.