Yasmin46 Merhaba kızlar 33 haftalık hamileyim hala oğluma isim bulamadık en son egeyi eşimle ikimiz de beğendik ama ikinci bir isim arsyışındayız var mı önerdiğiniz yakıltırdığınız bir ikinci isim ?
Sema166 Yasmin46 Bizde Kerem Ege düşündük herkes yanına Ege olmadı dedi sanırım e harfi çok olduğu için ayaz Ege gibi a harfi baskın olan bir isim koyabilirsiniz 🌸
HellButterfly Yasmin46 benim oğlumun adı da Ege olacak şuan 2 isim moda oldu biz gerek görmedik açıkcası Ege ismi tek başına ayrı bir güzel.
MelikeD Yasmin46 benim de oğlumun adı Ege tek başına da çok güzel, biz mert ve ege arasında kalmıştık ege yi seçmiştik herkes Mert Ege koyun demişti öyle de güzel geliyor kulağa düşünebilirsiniz :)
Kalendermesrep Sema166 Kerem Ege çok güzel olmuş. Ama içinize sinmezse Kerem tınısına benzer içinde a harfi olan Karan Ege olabilir.
Yasmin46 BabySkr Aslan Ege değil de Ege Aslan benim de hoşuma gidiyor yani egeyi başa koyucaz büyük ihtimal 😊
Sema166 Kalendermesrep Eşim keremden vazgeçmiyor ☺️ bende çok düşündüm güzel oluyor ama karan Ege de 😊
asimeylmz_1222 Bizde oğlumuzun adını Ege koycaz ikinci bir isim bulamadığımızdan en son Egehan olsun dedi. İkinci bir isim olarak Yağız Ege olabilir.