Mltsnl Arkadaşlar merhaba yarın randevum var 25.haftada cinsiyet değişen var mi detaylıya girmedim sadece başka doktora gideceğim bu haftalarda değişip öğrenen kesinleşen var mı?
Mltsnl mybaby4 yani 19 a kadar erkek biliyorduk sonra kız dedi şimdi 25. Hafta olduk acaba yine değişir mi diyorum
mybaby4 Mltsnl aa bilmiyorum kuzum hayırlısı olsun. Bana yüzde 80 erkek dedi 13.haftada. 14te bi daha net erkek dedi. Daha girmedim 17 haftalığım. Ben de detayliyi merak ediyorum değişir mj bilmiyorum
Mltsnl fztanne_ yani Farklı Farklı doktorlar baktı bide mesela 19. Hafta artık belli görünür bence ya detaylı olmasa da ama işte cihazdan da olabilir bakalım yarın ne olacak ☺️
mybaby4 Mltsnl beni şüpheye düşürecek bir şey olmadığı için gitmiyorum herhaldee. Bir de bacak arası netti pipisi netti🤣🤣 Sağlıkları cinsiyetten ve her şeyden daha önemli
Mltsnl mybaby4 yani orası öyle bana ilk gösterdi dedi cinsiyet söylememe gerek var mi çünkü çok belli pipiydi doktor da çok emindi o yüzden bende çok emindim uzun süre gitmedim sonra bir şok ☺️
Mltsnl mybaby4 kız diyen başka özel doktordu yani foto flan vermedi dedi kız ama yine çıkıntı vardı 3 çizgi değildi ki