Byz02 Kızlar 37 haftalığım iki haftalık kontrollum ikincisine geldiğimde bebeğin kafası 3 hafta küçük dedi organlari ve diğer uzuvlari gövdesi olması gerek haftadaymis bir sıkıntı mı var böyle olan var mı ? Nolur içimi ferahlatın .
Mucize55 Byz02 Arkadaşım doğum yaptın mı?Bugün aynı şeyi ben de duydum ve kafam allak bullak oldu uyuyamıyorum.Lütfen cevap ver ne durumdasınız?Bebeğin iyi mi?
Maviyesil0 Byz02 merhabala doğum yaptınız mı inşallah sağlıkla almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza umarım sıkıntı yoktur bana da kafası küçük dediler insan ister istemez tedirgin oluyor
BadeKolcu Merhaba doğum yaptınız mı ben de suan aynı durumu yaşıyorum tüm ölçümler uyumlu fakat 34. Haftamda 3 haftalık kafada küçüklük çıktı.
Byz02 BadeKolcu Doğum yapmadım daha ama bebeğim on gün geri kkafa yapısı zihinsel bir sıkıntı yokmuş şükür şuan toparladı Dört haftaya kadar normal dedi doktorlar içinizi ferah tutun bok bol ceviz ve balık yiyin
Minikperi Byz02 bebeğiniz sağlıklıymış çok sevindim. Normal doğum için kafanın küçüklüğü bir avantaj buna böyle bakın 🌸
Zeynepayse Benim kafa çevresi iyi ama karın çevresi 2-3 hafta kadar geri dedi kilosu da bir tık az 35+4 te bebeği almayı teklif etti doktorum ama ben istemedim yavaş yavaşta büyüse içimde büyüsün dedim karın çevresi ile sorun yaşayan var mı
Byz02 Mucize55 Hiç korkma bişi yok doğum yapmadım ama doktor gezdim bı aksilik olsaydı ikili de yada 27.haftada çıkarmış doktorlar öyle dedi sadece biraz kafası küçük olucak demişlerdi ama bebeğim topladı seninki de toplar inşallah bol ceviz ye .