Merhaba saçlarım çokk uzadı artık sıcaklarda çekilmez oldu. 2 aylık hamileyim bunun kışı da var ne yapsam bilemedim. Hurafe diyorum ama yine de insan korkuyor. Var mı saçını kestiren sorun olmayan :)
Hamileyken saç kestirilir mi?
Sulemrullah ben kestirdim
Sulemrullah bende araştırdım kesinlikle hurafe batıl inanç bilimsel olarak da çocuğa giden vitaminler kalsiyumlar farklı imiş bebeğe gidenler farklıymış kestirmek çocuğun ömründen bişey kaybettirmezmis yani hocalar da öyle diyor
Sulemrullah canım ben 36.haftamda kestirdim. Batıl inanç olduğunu düşünüyorum. Sıcaklarda uğraşamadım rahatladım vallahi. Şuan 37.haftamdayım gerçi😃 ama eğer inanıyorsan böyle birşeye ve içinde huzursuzluk oluyorsa kestirme derim
Sulemrullah bu saç kesilmez hurafesini kim çıkarmış acaba 😁kestirin ya ben 2.ci ayımda kestirdim hemen sadece boya ilk üç ay yasak.Benim doktorum doğuma kadar boyatma dedi
Sulemrullah kaç kere kestirdim üçünde de. Kaderi doğduğu gün öleceği gün zaten yazıyor. Anne sac kesti dur ömrünü 2 yıl geri atalım diye bişey yok.
Bende kestirecektim kuaförüm inat etti kesmedi doğur öyle keserim dedi 😂 başka yere de güvenmedim kestirmedim ama bence de hurafe yani kestirebilirsin
Yaaa çok haklısınız. Cidden Allah a inancı olan bunu dememeli. Ömrü veren Allah. İnsan hamileyken çok takılıyor böyle şeylere :) teşekkür edderim
Sulemrullah 2 gebeliğimde de saçımı kestirdim 😬
Sulemrullah İki hamileliğimde de kestirdim bu defa da uçlarından kendim aldım. Batıl inanç takılma bunaldıysan kestir
Sulemrullah kestirmedim 39+2 de doğum yaptım 13 gün sonra soluğu kuaförde aldım
Sulemrullah ben hem kestim hemde boyattim hicte birsey olmadi 6aylik hamileyim suan kim cikardiysa onlari guluyorum sadece 🤣🤣