Zeynepaksy Kızlar merhaba depend kullananlar doğumda kaç paket aldılar acaba bir paketten 10tane çıkıyor değil mi?
cagla9094 Ben de migrostan aldım geçen gün 10lu 6 tanesini hastane çantama koydum herkes 1 paket yeter diyor
Zeynepaksy cagla9094 sağol canım bende senin sayende bugün aldım trendyolda 140dı valla alacaktım görmeseydim 😂
User22 Zeynepaksy bi paket yeter diyolr genelde bende internette indirime girdi aldım ama beden konusunda inşallah sıkındı yaşamam suanli bedenimi aldım doğumdn sonra nasıl olur bilemedim
Koalammm Zeynepaksy ben 16 lı aldım 10 tanesini hastane çantama koydum ne olur olmaz kanama çok olur sık değiştirmek zorunda kalırım diye.
Yazmelegi_ Sevde4299 normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan da bence gerekli onu taktım ilk 2 gün yoğun akıntı oldu ve çıkarırken kenardan yırtıliyo basit oluyordu
cagla9094 Sunaozturk canım ben şuan 63 kiloyum 70le doğuma girsem çıktığımda 3-4 kilo zaten gitmiş olucak o yüzden ben m beden aldım senin de kilon benim gibiyse eğer sana da olur
Nhlhmz11 Zeynepaksy kanamana göre değişir ben 3 paket bitirdim sonra lohusa pedine geçtim, 56 gün sürdü kanamam , ilk günler çok çok fazlaydı ama sezeryan oldum
yesilkahve Zeynepaksy ben iki paket aldım, bir pakette on tane vardı. Benim kanamam fazla olmuştu neredeyse hepsini kullandım sonra pede geçtim