Aybarssmom_ Merhaba kızlar taşındığımız yerde kasap biraz uzak şok marketteki tavuklara baktım en yakınımızda o market var ama alıp almamakta kararsız kaldım daha önce denemedik. Siz bu market zincirlerinden tavuk kıyma vs et ürünleri alıyor musunuz
Pamuk Aybarssmom_ Biz hiç kasaptan almayız hep marketlerden alıyoruz.Daha hiçbir sorun yaşamadık.Son kullanma tarihine bakıp alıyoruz.
Mutlulukkk Aybarssmom_ marketlerde bilindik markalar olmuyor mu zaten 🤔 lezita,erpilic,banvit vs. Bz aliyoruz ve hic bi sikintida yasamadikk.
Rabia_91 Aybarssmom_ Migros tan akıyoruz sanal market falan varsa oradan söyleyebilirsiniz. Köy tavuğu da oluyor büyük Migros larda. Biraz pahalı ama değer sonuçta sağlık bu.
Aybarssmom_ Mutlulukkk onlar olsaydı tereddüt etmezdim de hiç duymadığım bi marka vardı adını bile unuttum
Sitare21 File market ve kasap haricindeki marketlerden almıyorum çünkü birkaç kere aldığımda kokusu ve tadı bozuktu.Son kullanma tarihine yakın ürünlerin etiketlerini değiştirip satıyorlar diye de duymuştum.
Aybarssmom_ Sitare21 ay hadi ya. Daha önce bi kere zehirlendim dışarda köfteden ondan beridir çok korkuyorum ne bilmediğim yerde yemek yiyorum ne de bilmediğim yerden et alıyorum 🤦🏻♀️
Hizligonzales Aybarssmom_ migros yada kasap haric almiyorum birkere mecbur kalip bimden almistim nerdeyse zehirleniyoduk ben cesaret edemiyorum açıkçası