Aslhnam Açlık kan şekeri değerim 80 sonra 50 lik glukoz içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim 171 çıkmış bileniniz var mı ? Yüksek mi ve insülin kullanır mıyım ?
Busraakay_26 Aslhnam evet yüksek çıkmış ama inişlin ilk etapta vermezler diyet ile düşürmeye çalışılır eğer düşmezse o zaman verir doktor
dilekci790_ Aslhnam benimde 50 ml de 153 çıktı diyet yapıyorum ölçüm yapıyorum hiç yüksek çıkmadı şükür. Sizinde diyetle kontrol altında alınır hiç korkmayın. Bende ilk çıktığında aşırı tedirgin olmuştum insan zamanla herşeye alışıyor gerçekten
Yeniannis-s Aslhnam dilekci790_ benimde yüksek çıktı diyetteyim ama sabah erken kalkıp kahvaltı yapmak işkence gibi geliyor buna dikkat etmediğim gün şekerim çıkıyor azar azar sık sık yemek gerekiyor ben de yemek yemeye hiç bayılmıyorum
Busraakay_26 Aslhnam bozma benim de yüksekti hatta diyete öyle aman aman uyanmadım ama bebeğini sağlıcakla kucağıma aldım He ben böyle yaptım diye sen diyetine uymamazlık yapma
_Esraa21 Açlığım 80 di şeker yüklemesinden sonra 155 çıktı bı kaç gün sonra 2.doz şeker yüklemesini olmaya gidicem. Umarım tekrar yüksek çıkmaz.Cikarsa bizi neler bekliyor merak ediyorum.
dilekci790_ _Esraa21 bana da yapılacaktı ben istemedim 100 ml. 1 ay diyet yapim ölçüm yapim dedim öyle gelirim dedim. diyetle yükselmiyor gerek görmedim. Tabii sizin bileceğiniz bişey
dilekci790_ Yeniannis-s bende o durumdayım. Yumurta zeytin peynir kaşar domates salatalık artık yemek istemiyorum. Poğaçalar börekler gözümde uçuşuyor sabır sabır sonu güzel olsun inşallah 🤲
Zumzumm Yeniannis-s neden erken kalkıp yiyorsunuz? Benm de yüksek çıktı da diyete başladım. Merak ettim bi mantığı var mı? Açıklarsanız çok sevinirim
Yeniannis-s Zumzumm diyetisyen en geç 9 da sabah kahvaltısı bitmiş olması lazım dedi uzun süre aç kalıp yiyince daha çok şeker çıkıyor aynı şeyleri yesek bile azar azar sık sık yemek gerekiyor şeker hastası olanlar üç ana 2 ara öpünle toplam 5 öğün yemek gerekiyor .
Cansuelicin Aslhnam kendini hiç strese sokma benim de açlığım normal 1 iç saatim yüksek çıkmıştı 1 hafta düzenli şeker takibi ve güzel bir beslenmeyle çok şükür düşürdüm şuan haftada bir iki ölçüyorum ve gayet güzel inşallah seninde düşer ama kendini üzme