3_fistikannesi Yenidenannee benimde salı günü randevu bende pazar yada pazartesi gelsin istiyorum. 37+6 oluyorum sen kaç oluyorsun salı günü
Nuraslanklc piemses_annesi şiddetli olmayan hafif ağrı bel ve kasık arasında gidip gelen daha sonra da ağrı gitti kasılma sırasında altta baskı hissetmiştim.. o sırada da açıklığım 4cm olmuş..😊
Busraakay_26 Babybulut ben ped takmadığım için suyun rengini bilmiyorum ama kokusuz Suyun geldiğini anlıyorsun zaten çümkü yarım saat içinde 3 adet iç çamaşırı değiştirmiştim
cokcahilsinkeskesovsem Aleyna2045 gerçekten anlamadım evde sıcak suya girdim yarım saat kadar suyun içinde oturdum sudan çıkınca dayanamadım sancıya. Benim de suyum falan gelmedi doğumda patladı suyum herşey çok kolay gelişti yani🙂
cokcahilsinkeskesovsem Rabia_91 evet ilk doğumum biraz cahillikten anlayamadım sanırım. Eşim takip etti sancı aralıklarımı bana kalsa daha da oyalanacaktım evde
Kaykinadile Merard inşallah ilkte bu kadar tedirgin değildim ikinci de ne yaşayacağımı bildiğimden heralde bi tedirginlik var