Merard Fatmaaa1921 bende ayniydim işte o haftalarda açıklık bı anda arttı o haftalarda bana çok yürüme demisti
Haziranxc Yerleşme ağrısıdır. Yalancı sancıdır. Doğum sancısını emin olun geldiğinde anlarsınız:) zaten düzenli olur ve süre kısaldıkça şiddeti artar.
Merard Kaykinadile eminol ikinci daha kolay ilkinde 9 saat sancı çektim bir cm açıklık vardı bunda 6 cm le geldim bir saatte dogurdum
Birdeanne Merard merhaba ikinci doğuma 1 buçuk ay gibi bir zaman kaldı tabi beni de bir telaş aldı başıma gelecekleri bildiğimden korkuyorum biraz kolay geçer umarım tek temennim o. Devlet hastanesinde yapicam ikinciyi ilki ozeldeydi .
Kaykinadile Merard inşallah ilkte bu kadar tedirgin değildim ikinci de ne yaşayacağımı bildiğimden heralde bi tedirginlik var
Yenidenannee Merard salı günü kontrol randevum var eğer o güne kadar gelmezse o gün belli olacak inşallah p.tesi günü doğar diyorum😅 çünkü doğum günüm😁bebeğinizide Allah sizlere bağışlasın analı babalı sağlıklı uzun ömürleri olsun 🙏🏻🥰
3_fistikannesi Yenidenannee benimde salı günü randevu bende pazar yada pazartesi gelsin istiyorum. 37+6 oluyorum sen kaç oluyorsun salı günü
Mire Emine12456 ayyy darısı başıma inşallahhh ben de yarın yaşarım bunları :(( benim karnım da düşmedi hala üstte
cokcahilsinkeskesovsem piemses_annesi 1 hafta öncesinde ishal oldum 1 gün o sürdü doğumdan önceki 3 gün boyunca sandım ki gaz sancıları yaşıyorum doğuma da gaz sancım var diyerek gittim sadece popomda büyük bir ağrı vardı ne kasılma hissettim ne kasık ne bel ağrısı hastaneye gittiğimde 7cm açılmam vardı yarım saatte de doğurdum
Aleyna2045 cokcahilsinkeskesovsem 7 cm olana kadar anlamadınızmı hiç benimde ilk gebeliğim 37 haftalığız 2 gündür adet oluyor gibi hissediyorum belime ağrı giriyor ama düzensiz karnım sertleşiyor ama su veya leke falan gelmedi geçmeyen ağrıda yaşamadım henüz
Minikayse-21 Şuan bende 37+1 vajinada 2 gecedir bir ağrı saplanıyor sonra geçiyor ne oluyor olabilir sizce doğuma mı yaklaştım açılma mı var sizce
09-11-22 Minikayse-21 bebeğin kanala yerleşme ağrısı onlar bıçak batması gibi oluyor bende de 10 gündür var aynı şekilde bebek baya rahim ağzına yakın dedi doktor yerleşmiş kanala
09-11-22 Aleyna2045 benimde ilk gebelik 39+3 olduk ara ara ağrılar oluyo regl gibi karnim sertlesiyo bebegin kanala yerleşme ağrısı imiş doktor öyle dedi belden vuran sancılar oluyor ara ara da bakalm ne zaman gelecek hanfendi
cokcahilsinkeskesovsem Aleyna2045 gerçekten anlamadım evde sıcak suya girdim yarım saat kadar suyun içinde oturdum sudan çıkınca dayanamadım sancıya. Benim de suyum falan gelmedi doğumda patladı suyum herşey çok kolay gelişti yani🙂
cokcahilsinkeskesovsem Rabia_91 evet ilk doğumum biraz cahillikten anlayamadım sanırım. Eşim takip etti sancı aralıklarımı bana kalsa daha da oyalanacaktım evde