aminehumamoms Hamişler her sabah yumurta yemeye özen göstriyomusunuz haşlanmışmı yağdamı yiyiosunuzz benişe kilo aldırırmı yumurtaa🍳🍳
Gzmmm123 aminehumamoms yumurta yiyemiyorum sevmiyorum da doktora söyledim başka şeylerden de alabilirsin o vitamini dedi sorun etmedi
gamzecgr aminehumamoms yumurta yemiyorum ben de belki haftada bir omlet zorla o da doktorum zorlama kendini çok önemli değil dedi ona alternatif yiyebilceğim şeyler önermişti
e_blue_sky_a aminehumamoms midemi bulandırdı yiyemiyorum 3aylik oldum tiksinmemek için zorlanlmıyorum kendimi belki kümesten kendi elimle toplasam yerim 😀 o derece midemi bulandırdı Bi sabah bayattı da yumurta
hilalaktascelik aminehumamoms Ben de ilk kontrolümde doktora söyledim yumurta kesinlikle yiyemem diye öyle bir zorunluluk yok zaten başka bir şey yersin demişti
turkuaz_ aminehumamoms yağda yiyorum ama her sabah değil eşim sabah vardıyasında olduğu zamanlarda yani 2 haftada bir hafta boyunca yiyorum. Bi ara canım çok çekiyordu diğer zamanlardada yedim ama genel olarak hergün yemiyorum
kediliikizz aminehumamoms ben de şaşırdım şimdi kendime 😂 siz de belki krep ya da pankek şeklinde tüketebilirsiniz onların içinde anlaşılmıyo çok