Aleyna_88 Kızlar elektirikli ana kucağı almak istiyoruz. 2. Çocuğum olucak ilkinde almadım ama bunda kesin lazım iki çocukla malum. Ama hiç bir bilgim yok. Memnun kaldığınız bir marka model varsa önerirmisiniz
Nrhnyc Aleyna_88 henüz kullanmadım ama yoyko ultımate aldım. Özellikleri falan gayet iyi. Arastırabilirsiniz
Karanfill Aleyna_88 bagi dastana almıştık çok kullanışlı sadece uyutmak içinde degil kızım onda oturmayı çok seviyordu yemek yaparken iş yaparken falan içine koyuyordum
Memuranne2 Aleyna_88 size tavsiyem elektrikli değil de portatif taşınan alın mesela yemek duş vs yanında bebeği taşırsın. Benim de kızım 2 5 yaşında ben kızım da pilli bondigo kullandım gazına da çok iyi geldi yine aynı alacağım kzım rahat vermez yanımda tutarım diye
ikiminiskoala Aleyna_88 yoyko aldım ben de indirimdeydi. Usb ile müzik vs de ekleyebiliyorsunuz. Henüz hamile olduğum için kullanamadım ama ürünü çok beğendik. İstersen elektrikli çalıştırmazsın başta öyle deneyeceğim durmazlarsa sallama özelliğini kullanacağım ben de
Tugbazdmr Karanfill e bebekte ki çalışanın ısrarla tavsiyesi ile bende onu aldım bakalım kullanınca göreceğiz kanz için gitmiştim neye niyet neye kısmet 😂
Svdalsnn Canım bende bunu aldım cok araştırdım sallaması guzel müzikleri hoş dün aipariş verdim gelsin bakacam. Diğerlerini de baktım mağazalardan bana bıraz hafif ve kullanışsız geldi ve o yuzden bunu tercih ettim. Bakabılırsın indirimde şuanda zaten. Hepsi burada dan aldım ana kucağı dıye gir cıkacak. Yorumlarada bakabilirsın.
Aleyna_88 Memuranne2 evet aslında taşınabilmesi de önemli bakalım bir karar vericem artık 5 ayımız var daha ama erken almak istiyoruz fiyatlar çok artıyor🙈
ikiminiskoala Aleyna_88 evet ama ben en başından beri sadece yatarak geçirdiğim için hiçbir şeyi gidip alamadım her şeyi internetten aldım:(
Mihrimah44 Aleyna_88 e bebeğin baby plus confort marka olanını aldım, hem pille hem adaptör ile çalışıyor, 5 kademe sallama modu var , çeşit çeşit müzikler var ve manuel de kullanabilirsiniz, ben memnun kaldım..
Svdalsnn Sedaseriner bende cok araştırdım canım buna karar verdim bı gelsin bugun yarın gelir. Kurup size atarım olmadı memnun kalırsam. 4 bın 5 bin vermeye gerek yok ki o kadar aynı işlevi görüyor sonucta bakacaz
MerveTeyze Elektrikli ana kucaklarının sallama özelliğinin günlük 15 dk dan fazla kullanılması sağlık açısından uygun bulunmuyor ve çoğunu taşımak zor diye baby björn muadili merf baby aldım yorumlarına bakabilirsiniz çocuk kendini sakladığı bacaklarını hareket ettirdiği için gaz problemlerini de çözüyor kolaylıkla her yere evde dışarıda kullanmaya uygun çantalı almanızı tavsiye ederim