bsrabrna Gunicka 38+3 olduk ne gelen var ne gidem hiçbir sancı , nişan yok. Sadece ara ara karnım sertleşiyor o kadar o da hep oluyordu zaten 🥹 haftaya çrş kontrol vae bakalım ne olacak. Gelsin istiyorum ama böyle düşündüğüm içinde bazen kızıyorum kendime 🥹🥹🥹
Youngmotherr Gunicka ben bekliyorum 39+3 😂 yarın öbür gün eli kulağında sancım var doktor evde karşıla burda rahat edemezsin dedi
SSuleeN Gunicka Hamileliğimden önce de çok su tüketirdim. Hamileliğimde günde en az 2,5 litre tükettim. 37. Haftamızdayız.
Yamani bsrabrna bende 38+3um. Bugun kontrolum vardi nst de hicbisey cikmadi nisan su gelmedi. Ustune gecen hafta 3180 gr da biraktigim kizim 3811 olmus. Cok sasirdik. Boyle giderse sezeryan olur dedi. Normalde 3 gunde bir gideiyordum ama carsambaya kadar izinli carsamba goruselim dedi. Bakalim o zamana kadar ne olacak
bsrabrna Yamani ayyy her şeyde aynıyız neredeyse 🙈 bende çrş gideceğim kontrole sistem 3600 gösteriyor ama sen 3400 bil dedi ama sistem 3900 bile gösteriyor dedi eğer 4ü görürsem sezeryan konuşuruz dedi bana da. İnş hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur
Merve10 Yamani birden o kadar kiloyu nasıl yaptın canım maşallah. Bana göre benim bebeğin kilosu iyide çevreye göre doktora göre az 36+1 gittiğimde 2750 gelişimi bir hafta geriden geliyor. Biraz kilo alsın istiyorum ama yediğim içtiğim bana yarıyor herhalde 😂😂
CemrePektas Gunicka valla 39. Hafta içindeyim. 4 lt su içiyorum en az. Adaçayı, çörekotu yağı, hurma. İş yapıyorum, yürüyüş yapıyorum. Çarşamba çayı muayenesi oldum. Dün nişanım geldi. Bekliyoruz 😂🥰
Yamani Gunicka evet 37+2 de iken. Bugun en fazla 3500 olur diye tahmin ediyordum. Normal istiyorum ama cokda korkuyorum.
Simemce Yamani ben de şimdi muayeneden geldim aynı durumdayız 37+3teyiz bebiş 3500 geldi. Nasıl olacak daha 3 haftamız var ne yapacağız bilmiyorum, gerginim 😅😅
Yamani sdnrerby ilk ve son sanirim 😆 cok guzel bi hamilelik gecirdim sifir bulanti kusma hic sikintisz geldim bu zamana kadar, ne zaman ki agustos ayina girdik dedim zirvede birakiyorum. Hicbiseyden cekmedim su rizenin neminden cektigim kadar