Gerd14 Karakterleri nasıl çocuklar merak ediyorum yardımcı olur musunuz. Umut Alp olsun dedik şimdilik :)
262223-- Gerd14 bende oğluma umut efe koyduk şuan karnımda kıpır kıpır doğunca nasıl olur bilmem 😂34+3 olduk
Bebegim3444 Gerd14 arkadasmin cocugunun ismi 🥰 cocuk demeye bin şahitti ufakken kac tw kırdı bilinmez 😂 hiperaktif bir çocuktu ama cok zekiydi. Annesinin doktora bile götürmüşmüşüm var bi cocuk neden yerinde durmuyor diye
turkuaz_ Gerd14 umut isminde tanıdığım biri var gençlığını biliyorum şuan 40 yaşındadır . Gençken çok efendi bir çoçuktu yanı 16 yaşlarını biliyorum diyelim. Şimdide öyle sakin efendi aklı başında biri tbi dışardan böyle
cikolataligofret @Gerd14 bir tane de benim var tanıdığım ama çocuk değil 😄 aman Allahım bu kadar ses niyetli bir insan tanımadım 😶🌫️
Zeynep_Sedat 262223-- tanıdığım umut efe var 5 yaşına kadar çok yaramaz bir çocuk gibiydi ama sonra dan o kadar akıllı efendi bir çocuk oldu ki
neanladinyurdagull Gerd14 benimde umut diye arkadaşım vardı bulunduğum ilçenin en yaramazı en sokak çocuğu diyebilirim bütün kötü kelimeleri hakeder kendisi en başta alkolik oraya buraya saldıran saran
Deletedmom_116 Gerd14 eltimin oğlu var 7 yaşında iki senedir evliyim iki senedir Aşırı hiparaktif hicnoturmaz durmaz bir çocuk 😂😂
simaymasalim Gerd14 kuzenim umut ege aman Allah böyle bir çocuk olamaz gerçekten evde yamyam gibi tirmanmadigi yer yok çok yaramaz😅😅