Ecem95 kuzum doğumdan sonra çocuk doktoru ilgileniyor dilek Hanım bisey yapamaz ama neler neler ya ben sana yazsam varya neler cektım 1 ayda serefsızler 150 gr aldırdılar çocuklarıma hergün kavga ettim hergün emzırmek için tartıştım refleks yok dediler kilo alamaması normal dediler yogunbakım doktoru farklı dışardan geliyor bebekleriniz iyi diyor iyiyse taburcu et diyorum emme refleksı yok diyor denemedık nerden biliyorsun diyorum deneyemeyız cıgerıne kaçar diyor en sonunda doktor bey ben cahil değilim 35 hafta bitti doğum yaptım ben nasıl refleks yok ben anlıyorum çocuklarını imza ile dedim o zaman emzırmeye deneyelım dedi e hani yoktı vahiy mi geldi çocuğa emme refleksı öyle aldım cıkardım 1950 1749 doğan çocukları 1 ay sonra 1950 2100 ile taburcu aldım hiç bir makıneye bağlanmadılar orda öyle yattı çocuklarım keşke daha önce alsaydım dedim hep ne resım cektırdıler ne dokundurdular mıktop kaparmış kapıda bebek hemsırelerı sıgara içip yogunbakıma girerken kapmıyor anneden mı kapıyor dedim mama aldım verdim ağzına kadar dolu neymıs ortak mama vermişler sen benim çocuğuma nasıl başka mama verırsın ya neler neler benı. Çocuklarım uzerınden 75 bın almışlar şikayet ettim sigortaya ne gosterırlerse onu ödüyoruz dedi bende odeyın o zaman ne yapayım dedim