Merhaba tüm hamilelik boyunca sizlerle burada olmak stresli geçen yüksek tansiyon sorunlu hamileliğimi daha da sakin geçmesine vesile oldu. 07.08 ve 08.08 hareketlerinde azalma his edince kendimde de yorgunluk halsizlik nefes alışlarda iyice tıkanma olunca kontrole gitim hamileliğimin başında beri saygı hastanesi Esra Şahine gidiyordum forumda bir çok kere yazdım kendisine en başta diğer gebeliğimde yükek tansiyon sorunum olduğunu açıkca benımle sonuna kadar beraber kalacakmısınız dediğimi belirtmiştim neden sonuna kadar siye sordum çünkü tansiyon hastalarını son anda doğumdan önce çok yüksek tansiyonun diye başka hastanelere yönlendirilebilir. Hamileliğin en başında beri vitamın tansıyon ilacı vs herşeyi takip eti tansiyona zamanında müdahale ederek hamileliğin sonuna kadar çentik oluşmadan normal kilo boy ile gelişim sağladı bebeğim kendiai ve ekibinden çok memnun kaldım. 08.08.23 kontrole gitiğimde protein kaçağı olduğunu görünce daha fazla risk almaya getek yok artık bebeğimizi alalım dedi. Normalde 38-39 haftadan önce almayı planlamıyordu lakin tansiyın müsade etmedi. 1 saat içinde beni hiç bekletmeden odam vs. Herşey hazırlandı. Tüm hastane çalışamları güler yüzlü ilgili ve kibardı olumsuz yorumlara gerçekten bir tahlihsizlik olmuş olmalı diye düşünüyorum çünkü bende bu yorumlrdna dolayı çok ikilemde kaldım ama iyiki burayı tercih etmışım ameliyat sonrası da hemşireler sürekli takip eti aynı şekilde doktorda genel anestezi ile sezeryan oldum ve ilk 2 gğn elbete ağrım oldu bu süreçde hemşireler sürekli destek oldu bebek hemşiresi ayrı idi sürekli bebeği kontrol eti emzirme başaramadığımda abartısız 1 saat bizimle bebeğe süt verme şekillerini gösterdi çabaladı onu sayesinde meme tuttu. 2615 gr 47,5 cm minak bir bebeğimiz oldu çok şükür evimizdeyiz sık emzirme ile süreci atlatmaya çalışıyor burdan tekrar belirtmek isterim ki tansiyon sorunuz varsa lütfen doktorunuzu iyi seçin kendinizi çok telkin edin ne olur 9 ay boyunca evim batmıs o ne der bu neder düşünmeyın dinlenin yatın keyfinize bakın tansiyın hamilelikteki en tehlikeli şeylerden ama atlatılabilir Allahın izni ile yönetilebilir ❤️ tekrar hepinize teşekkürler 🌸